Xilitolul – un dulce sănătos

Xilitolul este obținut în mod natural din partea fibroasă a plantelor. Are gust dulce, identic cu al zahărului și textura asemănătoare. Diferența o face conținutul caloric care este cu 40% mai mic și indicele glicemic de numai 7. Sună bine, corect? Xilitol poate fi folosit cu încredere atât pentru îndulcirea diferitelor băuturi, dar și pentru prăjituri. El reprezintă o alternativă excelentă la zahăr, la îndulcitorii de sinteză, dar și la cei naturali care nu au un gust prea placut.

Xilitolul poate fi consumat atât de persoanele cu afecțiuni care implică eliminarea sau controlul consumului de zahar,  precum și de persoanele care vor să slăbeasca.

Xlear te îndeamnă să folosești zilnic XyloSweet, un îndulcitor natural, realizat integral din xilitol. Cum? Nu ai auzit pana acum de xilitol? Ei bine, află că l-ai consumat de multe ori.  Xilitolul este un alcool natural din zahăr, care se găsește în multe fructe și legume și este produs în cantități mici chiar de către corpul uman.

XyloSweet oferă același gust dulce ca și zaharul, dar are cu 40 % mai puține calorii. DDescoperă mai multe produse sănătoase pe www.xlear.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod