PURIFY LOTION – loțiune pentru curăţarea scalpului şi combaterea mătreţii

Te simți bine în pielea ta? Dar cu părul cum stai? Ești mulțumită, e sănătos, îngrijit și nu-ți dă bătăi de cap?  Nicio problemă dacă nu poți răspunde pozitiv la toate întrebările. Problemele pot apărea oricând, fie odată cu vârsta, fie din cauza factorilor de mediu sau ai alimentației.

Știi că pielea sănătoasă se înnoieşte continuu? In aprox. 30 de zile, celulele nou formate se transformă într-un strat de celule cornoase, un strat foarte subţire, aproape invizibil, ce se descuamează la suprafaţa pielii.

Acest proces normal de regenerare a celulelor şi de descuamare este întrerupt în cazul în care pielea este afectată.

A fost demonstrat ştiinţific faptul că pielea persoanelor cu probleme se înnoieşte la 20 de zile – acest lucru fiind cu o treime mai rapid decât e normal. Aceste celule sunt apoi secretate în formaţiuni largi de celule – plate şi vizibile, asemănătoare unor fulgi.

Soluții?

Întotdeauna le găsești la specialiști. Iar System Professional are rezolvarea:  PURIFY LOTION – loțiune pentru curăţarea scalpului şi combaterea mătreţii.  Un produs leave-in extrem de eficient care luptă cu apariţia mătreţii timp de 24 de ore.

Datorită spectrului activ foarte larg, loțiunea purificatoare este capabilă să combată toate cauzele cunoscute ale mătreţii, cu un efect mai mare decât substanţele individuale active antimătreaţă.

Bazat pe ingrediente active ca:

•    Hinokitiol, un microbicid activ natural din Hinoki Cedars, cu rolul de a reduce producţia de microorganisme pe scalp;
•    Octopirox, unul dintre ingredientele dovedite de System Professional cu efect antimătreaţă.
Cum aplici?
Folosești produsul după fiecare şamponare.

Aplici în secţiuni, direct pe scalpul proaspăt spălat şi tamponat cu prosopul. Distribui pe toată suprafaţa scalpului. Masezi ușor și nu clătești.

Rezultatul? Un scalp sănătos, fără mătreaţă. Preț: 133 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod