Whirlpool lanseaza combina frigorifica Aqua

Whirlpool lanseaza Aqua, o noua combina frigorifica cu un volum total brut de 326 litri, prevazuta cu dozator de apa, filtru antibacterian pentru igiena alimentelor...
Whirlpool lanseaza Aqua, o noua combina frigorifica cu un volum total brut de 326 litri, prevazuta cu dozator de apa, filtru antibacterian pentru igiena alimentelor si afisaj cu cristale lichide.

"Noul echipament frigorific se muleaza pe stilul de viata modern si preia unele dintre micile griji cotidiene - astfel, dozatorul, care aduce imediat apa potabila la temperatura optima pentru consum, este cuplat la reteaua curenta, deci nu mai e cazul sa-ti amintesti sa umpli containerul de apa; alarma sonora te avertizeaza cand ai uitat usa deschisa fie la congelator, fie la frigider; sistemul Total No Frost te asigura ca vei avea un frigider care va functiona perfect fara sa fie nevoie sa-l dezgheti; iar noul design simetric iti permite sa montezi usile combinei cu deschiderea pe stanga sau pe dreapta, oricum se potriveste mai bine in bucataria ta", spune Mioara Bolozan, Marketing Director Whirlpool Romania.

Combina beneficiaza de tehnologii care permit racirea si congelarea rapida.
Frigiderul este dotat cu functia Super Cool, de racire rapida, in timp ce congelatorul dispune de functia Fast Freezing, care ii confera o capacitate de congelare de 7kg/24h. In plus, in cazul unei pene de curent, alimentele se conserva perfect in interior pentru o perioada de inca 8 ore. Reglarea temperaturii interioare a combinei se poate face manual, prin intermediul termostatului digital de pe usa frigiderului.

Frigiderul, cu o capacitate de 225 litri net, utilizeaza sistemul Multiflow, de ventilare a curentilor de aer in interior, permitand astfel o gestiune optima a temperaturii si nu necesita decongelare, facand parte din gama TOTAL NO FROST de la Whirlpool.
Compartimentul de refrigerare este prevazut cu un filtru antibacterian Microban care elimina mucegaiul si bacteriile, pastrand mancarea sanatoasa mai mult timp, intr-un mediu igienic.

Congelatorul, cu o capacitate neta de 79 de litri si clasa de performanta de patru stele, utilizeaza functia Party Mode, cu rol in racirea intensa si rapida a bauturilor.

Tehnologia Al 6-lea Simt, specifica Whirlpool, identifica tipul alimentelor si stabileste conditiile optime de pastrare in functie de acesta. De asemenea, cand usa frigiderului se deschide frecvent, creand variatii de temperatura in interiorul frigiderului, aceeasi tehnologie readuce prompt temperatura la parametri optimi.
Nu in ultimul rand, tehnologia Fresh Control asigura prospetimea alimentelor pentru o perioada indelungata.

Combina frigorifica Whirlpool Aqua face parte din clasa energetica A si are un nivel redus al zgomotului, de 44 dB. Ea este disponibila in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 2750 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod