Kit regenerare Gerovital Plant Tratament pentru par

Iti amintesti cu drag de nisipul care iti gadila talpile si de stralucirea soarelui din vara ce tocmai a trecut. Aceste ganduri sunt singurele care te binedispun atunci cand, privind in oglinda, observi ca parul tau este tern si lipsit de viata.

Problema este ca, desi tu te-ai distrat pe malul marii, expunerea prelungita la razele soarelui, dar si poluarea din orase poate sa afecteze in mod serios sanatatea parului tau. Solutia salvatoare pentru parul tau deteriorat este sa actionezi rapid si sa folosesti cu regularitate un tratament pentru par, cum este cel oferit de kitul de regenerare Gerovital Plant Tratament de la Farmec.

Acest tratament de refacere a firului de par imbina traditia cu elementele de noutate, combinand in formula sa compusi activi moderni precum petroleum cu ingrediente traditionale, vitamine si extracte naturale din brusture, mesteacan, salvie si rozmarin.


Lotiunea regeneranta Gerovital Plant Tratament stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului si ajuta astfel parul sa creasca mai puternic si mai sanatos. Produsul actioneaza asupra firului de par chiar de la radacina, hranindu-l si hidratandu-l. Pentru rezultate optime si eficienta sporita a tratamentului, se recomanda ca lotiunea sa fie folosita impreuna cu samponul regenerant Gerovital Plant Tratament.

Acesta se bazeaza pe puterea keratinei, un constituent natural esential al firului de par, responsabil pentru refacerea acestuia in profunzime.
Samponul curata bland, protejand scalpul de iritatii si revitalizeaza parul obosit.

Pe langa aceste doua produse, kitul de regenerare include si o mostra a mastii pentru par degradat din aceeasi gama Gerovital Plant Tratament. Aceasta masca are un efect intensiv hranitor si reface firul de par deteriorat si fragil.

Kitul este disponibil in marile retele de distributie la pretul recomandat de 28 de lei.
 

Comentarii (24)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ion pe 29 Mai 2013, 22:57
    tratament par

    nu am observat inca vreo schimbare

    0
    0

  • mihaela pe 27 Mar 2013, 16:33
    ai grija de parul tau

    salut roby daca tatal tau este chel nu inseamna ca tre buie sa chelesti si tu dar daca ai deja inceput de chelie atunci tatal tau are alopecie ar drebui sa mergi la un dermatolog daca ai si tu trebuie sa fii diagnosticata din timp. in cazul acesta gerovital nu te ajuta cu nimic trebuie sa folosesti cu totul altceva petrolul nu face decat sa il rareasca si mai tare

    0
    0

  • roxana pe 12 Sep 2011, 19:24
    ajutor par despicat si deteriorat

    buna Ati putea sa-mi recomandati si mie produse pentru par degradat si despicat,dar sa pot folosi in continuare placa:),din cele incercate de voi si care sa dea rezultate. Multumesc.

    0
    0

  • marius pe 23 Mai 2011, 17:17
    buna

    nu este bun de nimic

    0
    0

  • Mihaela pe 10 Apr 2011, 15:07
    Gerovital

    Buna, daca folositi sau ati folosit produse Gerovital va invitam pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Gerovital-buzz/116763675070791 sa discutam despre produsele Farmec si cum vi s-au parut. Se ofera si premii!!! Va asteptam!

    0
    0

  • mihaela pe 25 Feb 2011, 10:13
    tratament pt par gerovital

    buna ..m am tuns in urma cu 3 saptamani il aveam app pana la mijloc dar era f tocit am plans 2 ore ...acum nu stiu cum sa fac sa mi creasca mai rpd ajutati ma pop id meu b0mb0nyk_sexxy

    0
    0

  • maria pe 20 Feb 2011, 19:13
    ce stitii??????

    ce stiti este bun pentru paru vopsit si ars as vrea mai multe informati

    0
    0

  • Alexa pe 29 Dec 2010, 14:13
    bune

    Si eu am achizitionat Samponul si Solutia cu petrol de la Gerovital Plant si se simt rezultate chiar si dupa a doua utilizare. Le recomand. Sunt foarte bune.

    0
    0

  • paola pe 3 Dec 2010, 16:44
    super gerovital

    am inceput sa folosesc gerovital tratament pt par cu petrol acum un an....nu l-am folosit foarte des dar credeti-ma ca intr-un an de zile mi-a crescut fffff tare parul ceea ce pt mine era un vis....de o luna folosesc si fiolele si samponul si sun super multumita....multumesc pt tot dr Ana Aslan fara ia nu ar fii existat Gerovital si fara Gerovital nu as avea un par asa de frumos...

    0
    0

  • katty pe 3 Nov 2010, 23:39
    buna

    buna,...am auzit ca acest produs gerovital plant pentru par,..este un produs fff bun.Problema este ca ma intereseaza sa-l cumpar si nu ma aflu in tara ,..intrebarea mea este:as putea sa-l gasesc si in alta tara?spre exemplu in Ireland?astept un raspuns si multumesc,..cu respect Katty

    2
    0

  • alis_32 pe 2 Nov 2010, 17:49
    Ingrasarea parului

    Si eu folosesc de doua saptamani kit-ul de tratament pentru regenerarea parului. Nu am observat nici o imbunatatire a situatiei mele (imi cade mult par), dar mi se ingrasa groaznic de cand folosesc tratamentul. E normal acest lucru? Acelasi efect secundar l-au avut si alte colege ale mele.

    0
    3

  • IOANA pe 1 Sep 2010, 10:59
    GRAVIDA--PAR BOGAT

    In perioada in care esti gravida nu iti mai cade parul...dupa ce nasti se declanseaza iarasi procesul si ti se pare ca vai ce mult par iti cade...oricum el ar trebui sa se regenereze. Dar e normal ca dupa nastere sa iti cada mai mult par!

    0
    0

  • claudia pe 13 Mai 2010, 20:10
    care stiti?????

    cine stie daca aceste produse stimuleaza si cresterea parului ? oare ajuta si ptr cresterea parului ? voi ce ziceti ? ce efecte a avut ?

    0
    0

  • catalin pe 8 Apr 2010, 22:24
    inceputul tratamentului

    Buna, in seara asta mi am cumparat si eu produsele de la Gerovital de regenerare a parului- tot kitul: fiole, lotiune, sampon- le am luat din Iris Shopping Center chiar la intrare e o insula cu produse naturiste. Sper sa merita toti banii, o investitie marisoara:)

    2
    0

  • radu pe 26 Mar 2010, 18:11
    foarte multumit

    buna,eu am 28 de ani si am inceput sa chelesc de la 19-20 de ani.Acum aproximativ 2 luni am achizitionat un sampon gerovital plant tratament pt par si nu am folosit de atunci decat acest sampon ,rezultatul este foarte bun mi-au aparut fire de par in locuri unde nu mai aveam deloc daca in continuare va avea acelasi rezultat cred ca as putea reveni la parul initial asta in conditiile in care in partea de sus eram chel in proportie de 90%......folositi cu incredere DA REZULTATE

    1
    0

  • iulia pe 29 Ian 2010, 00:25
    produse gerovital

    bine, bine...si cum fac rost de aceste produse? de unde le cumpar? de la farmacie?

    2
    0

  • alina pe 16 Ian 2010, 17:07
    Nu povesti......rezultate.......

    Buna. Si eu am folosit lotiunea pt regenerarea parului...prietenul meu sa interesat de ceva tratament impotriva parului si el mi-a cumparat...pot spune ca dupa cateva intrebuintari se vad si rezultatele.......e o lotiune foarte buna!

    0
    0

  • alina pe 16 Ian 2010, 17:05
    Nu povesti......rezultate.......

    Buna. Si eu am folosit lotiunea pt regenerarea parului...prietenul meu sa interesat de ceva tratament impotriva parului si el mi-a cumparat...pot spune ca dupa cateva intrebuintari se vad si rezultatele.......e o lotiune foarte buna!

    0
    0

  • LIA pe 29 Dec 2009, 11:23
    produsele gerovital

    Buna. Si eu m-am confruntat cu caderea parului, datorata in mare parte vopsirii dese. Am inceput sa folosesc lotiunea pt. regenerare impreuna cu samponul regenerant si tin sa va spun ca numai dupa doua saptamani rezultatele au inceput sa se vada. Parul a incetat sa mai cada, firul de par a inceput sa-si recapete structura si am inceput sa folosesc si masca pt. par degradat si serul pt. varfuri inspicate , pe care le recomand (sunt la fel de eficiente).

    0
    0

  • roby pe 3 Dec 2009, 13:44
    caderea parului

    am si eu o intrebare in familia mea tatal meu e chel si la fel sunt predispus la chelire daca folosesc acest tratament parul pe care lam avut imi va creste la loc? am vazut nici progresii ale parului si icepe sa creasca inapoi vreau doar sa ma conving ca nu este doar o presupunere de a mea

    0
    1

  • daniela pe 24 Nov 2009, 22:38
    laude si rezultate?

    Am nascut acum 4 luni si de vreo 2 luni imi cade foarte rau parul si am matreata,am auzit de gerovital de la o prietena ,mama unui baietel de 2 ani si 3 luni,ea este foarte multumita de aceste produsesi am zis sa folosesc si eu astazi e prima zi cand folosesc aceste produse si abia astept rezultatele atat de mult laudate.

    0
    0

  • maria pe 14 Apr 2009, 01:12
    o intrebare

    Salut, am auzit si eu despre aceste produse. Azi am inceput sa folosesc pentru prima data lotiunea regeneranta cu petrol vitaminaA,E si ulei de ricin, am stat cu ea pe cap 3 ore si dupa ce m-am spalat am simtit niste furnicaturi...si acuma le mai simt....niste furnicaturi pe pielea capului...parca cineva imi maseaza pielea :))))......e ceva normal sa simt asta:)))?, sau o fi din cauza stimularii circularii sanguine la nivelul capului?

    0
    1

  • vera pe 6 Feb 2009, 21:12
    cele mai bune produse

    Folosesc de ani de zile produsele de la Gerovital Plant si sunt foarte multumita de ele...sunt cele mai bune produse naturiste...chiar dau rezultate !

    0
    3

  • Cristina pe 11 Ian 2009, 12:55
    Eficienta produselor Gerovital Plant

    Problema mea a inceput acum un an, imi cadea foarte rau parul si aveam matreata. Am mers la farmacie, o domnisoara farmacista mi-a recomandat produsele Gerovital Plant. Sunt foarte multumita de produse si le folosesc in continuare. Acum parul meu este sanatos, stralucitor, nu mai cade si nu mai am matreata. Multumesc Gerovital Plant ca existi!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod