Wellness by Oriflame lansează supele Natural Balance

Noua gamă de supe delicioase şi nutritive  Natural Balance de la Wellness by Oriflame este preparată din ingrediente 100% naturale şi îţi ia doar un minut să le prepari!

Deoarece conţin 3 surse de proteine vegetale vitale, supele Natural Balance folosesc ingrediente 100% natural, vegetariene, care asigură o nutriţie bogată pentru întreaga familie. Şi, cu doar 100 de calorii/porţie, acest nou produs din portofoliul Wellness by Oriflame completează orice dietă sănătoasă şi echilibrată.

Întocmai ca populara gamă de shake-uri Natural Balance, supele Natural Balance au un indice glicemic scăzut, care ajută la menţinerea unei valori echilibrate a glicemiei şi te va feri de pofta de dulciuri.
Cu o formulă special creată  pentru a stimula energia şi puterea de concentrare pe parcursul zilei, conţinutul bogat în proteine îţi va oferi o stare de saţietate şi satisfacţie de durată.  

Pentru ca supele Natural Balance să fie sănătoase pentru toţi consumatorii, acestea nu conţin gluten, lactoză, coloranţi artificiali sau conservanţi. Disponibile în două variante delicioase, Roşii & Busuioc şi Sparanghel, ambele supe conţin trei surse de proteine vegetale – soia, cartof şi mazăre – precum şi Omega 3 şi inulină, care ajută la eliminarea toxinelor şi a colesterolului din organism.
Supele Natural Balance din gama Wellness by Oriflame vor fi disponibile la preţul de 109 lei/pachet. Un pachet conţine 14 porţii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • corina pe 26 Ian 2013, 21:31
    le-a consumat cineva si a fost multumit?

    sunt bune la gust?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod