Adidas reînnoieşte liniile de gel de duş pentru bărbaţi

Este uşor să recunoşti un campion. Un campion este puternic şi curajos. Este pregătit să înfrunte provocările pe care le aduce fiecare zi. În acelaşi fel, formula nouă şi îmbunătăţită a gelului de duş adidas reflectă siguranţa, pasiunea şi energia  bărbatului activ de azi.

Gelurile de duş funcţionale, care au fost lansate iniţial ca produse pentru păr şi corp, sunt relansate acum în forma adidas 3 în 1 pentru corp, păr şi ten. Gelurile de duş parfumate, care completează linia de parfumuri pentru bărbaţi de la adidas, devin 2 în 1 pentru păr şi corp.

 
Cu două linii complete de geluri de duş, adidas oferă acum mai multe opţiuni, mai multe senzaţii si mai multe soluţii pentru nevoile personale ale fiecărui bărbat.

Esenţa brandului adidas a constat mereu în îmbunătăţirea continuă a performanţei. Noile geluri de duş inovative 3 în 1 sunt realizate pentru a facilita rutina matinală a unui bărbat, cu formule multi-benefice ce hidratează corpul, au grijă de ten şi de păr. Noile geluri îndepărtează cu ușurință excesul de sebum, lăsând pielea curată și reîmprospătată. Fiecare variantă are, de asemenea, un ingredient activ specific pentru un plus de beneficiu.

Sport Energy, noua variantă 3 în 1 pentru corp, păr şi ten este îmbogăţit cu săruri minerale şi cu extract de lime.
Parfumul aduce un plus de prospeţime având la bază note proaspete de citrice, cedru şi portocale. Zinedine Zidane continuă colaborarea cu adidas, fiind și de data aceasta imaginea campaniei pentru noua gamă.  Noul gel de duş Sport Energy se alătură gamei deja existente de geluri de duş 3 în 1 pentru corp, păr şi ten. Pret: 250 ml, 11, 9 lei; 400 ml, 16, 3 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod