Rénergie Multi-Lift Reviva-PlasmaTM, primul produs cosmetic de fermitate şi lifting pentru o piele intens revitalizată

Sub lentila lui Mario Testino, actriţa Kate Winslet îmbrăţişează o feminitate ultra-modernă şi încrezătoare. Serul Rénergie Multi-Lift Reviva-PlasmaTM este noua nestemată din gama de produse ultra-completă care combină eficienţa ridicată cu uşurinţa utilizării. Un spirit extrem de inovator şi de ingenios care reflectă meticulozitatea cu care Lancôme priveşte cercetarea şi munca de 20 de ani, oferind femeilor soluţii avansate şi concrete adaptate stilurilor de viaţă, astfel încât dorinţa lor de frumuseţe să nu fie niciodată o constrângere, ci întotdeauna o plăcere.

 
Concentrat intens revitalizant – Fermitate – Anti-rid


Pentru prima oară, Laboratoarele Lancôme s-au inspirat din procedurile de revitalizare aplicate la nivel global.
Folosind tehnologia Multi-Tension, acestea au creat complexul Multi-Vital, care are rolul de a fortifica şi de a revitaliza pielea. Rezultate: imediat pielea pare mai proaspătă. După prima săptămână, aceasta pare mai fermă, mai netedă, iar ridurile par şterse. Şi, după prima lună, pielea are un aspect întinerit, de lifting.

Cremă Lifting Fermitate Anti-rid - SPF 15

Netezire, fermitate şi îngrijire anti-rid, crema de zi Rénergie Multi-Lift oferă o acţiune dublă: un efect de lifting la suprafaţă, pentru fermitatea pielii în zona frunţii, a obrajilor, a conturului facial şi a gâtului. Poate fi găsită şi în varianta de cremă de noapte şi pentru ten uscat.
Pentru tenul uscat şi sensibil, folosiţi cremele de zi şi de noapte, împreună cu Rénergie Multi-Lift Reviva-PlasmaTM.

Duetul pentru reîntinerirea ochilor - 2 Formule - 6 Acţiuni vizibile

Un produs simbol, acest produs de îngrijire pentru conturul ochilor conţine două formule complementare, o cremă şi un iluminator, pentru a combate în mod eficient semnele îmbătrânirii din jurul ochilor. Cele 6 acţiuni ale sale: contur mai ferm al ochilor, efect de lifting pentru pleoape, liniile fine şi ridurile laba gâştei sunt reduse, cearcănele sunt diminuate, conturul ochilor este vizibil mai luminos şi pungile de sub ochi sunt reduse.

Rénergie Multi-Lift Reviva-PlasmaTM combină două tehnologii avansate: tehnologia Multi-Tension, creată pentru acţiunea de fermitate asupra pielii, care reprezintă principalul avantaj al gamei Rénergie Multi-Lift, iar complexul Multi-Vital, o nouă tehnologie creată special pentru acest concentrat.
Creată folosind o combinaţie fără precedent între un biolipid şi un dipeptid, aceasta a fost aleasă pentru a ajuta la fortificarea şi revitalizarea generală a pielii.  Lancôme a ales să folosească un ambalaj high-tech pentru Rénergie Multi-Lift Reviva-PlasmaTM, accentuând liniile moderne şi detaliile feminine. Culorile sale fascinează cu un efect de oglindă, de la un roz delicat la un purpuriu accentuat, nuanţele specifice gamei. Sticluţele nu îşi dezvăluie imediat secretele. Prin răsucirea uşoară a capacului, iese la iveală dozatorul, creând o experienţă estetică ce se combină cu o mai bună păstrare. Prin simpla apăsare a dozatorului, acesta distribuie cantitatea perfectă de ser, facilitând şi optimizând aplicarea produsului.  RÉNERGIE MULTI-LIFT reviva-plasmaTM Serum 50 ml, pret public estimate 450 Lei, disponibil din Martie 2013.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod