Vopseaua cu efect de tablă de scris, stimulent pentru creativitate

Policolor, producător român de lacuri şi vopsele, a introdus în portofoliul său DEKO Creative Effect, vopsea cu efect  de tablă de scris, 100% acrilică. Produsul se poate utiliza pentru a transforma orice suprafață interioară de perete în tablă de scris de culoare neagră, rezistentă la scrierea cu creta și la ștergere repetată cu buretele ud.

Cea mai frecventă utilizare a produsului este în camerele copiilor, cu scopul de a-i stimula pe cei mici să dea frâu liber imaginației prin desene ce pot fi șterse ulterior doar cu un burete umezit.

Întrebuințare... romantică i se poate găsi în încăperile de dormit și o alta, mai utilă, în bucătărie.
În primul caz partenerii își pot transmite mesaje de dragoste, în defavoarea tehnologiilor moderne, iar în cel de-al doilea, peretele pe care s-a aplicat vopseaua cu efect de cretă poate fi sprijin gospodinelor începătoare prin afișarea rețetelor înainte de a începe gătitul.
 

Produsul are o acoperire foarte bună, inclusiv pe pereți deja colorați și se poate aplica cu pensula ori trafaletul. Elementele caracteristice pentru DEKO Prefessional Creative Effect sunt rezistența la spălare, aplicabilitatea ușoară, aderența foarte bună la suport, puterea de acoperire clasa 1 și rezistența foarte bună la zgârieturi.

Vopseaua este disponibilă în varianta gata colorată, negru și este ambalată în găleți de 1,25 L. Cu o găleată se pot acoperi cca 5mp de perete, în două straturi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod