Tehnologia ce “a dat peste cap” lumea liftingului chirurgical facial

O noua metoda prin care putem iesi increzatoare in lumina reflectoarelor este impletirea armonioasa a doua tehnologii revolutionare, HydraFacial si Intraceuticals, ce acorda o inportanta deosebita tenului nostru. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile care au ajuns la o varsa mai inaintata au aspirat intotdeauna la un vis, acela de a reintineri constant, iar in prezent acest lucru a devenit realitate.

Stresul cotidian, lipsa somnului, fumatul si efectele nocive ale soarelui lasa urme adanci asupra pielii, iar de cele mai multe ori uitam, sau nu avem destul timp pentru ingrijirea de zi cu zi.

In ajutorul nostru vin HydraFacial si Intraceuticals, cele doua tratamente ultramoderne, non-invazive si cu efect de intinerire a pielii.

Un tratament facial poate fi un binemeritat moment de relaxare, o recompensa, o iesire din cotidian pe care ne-o putem permite din cand in cand. Tratamentele sunt eficiente datorita faptului ca totul se intampla in profunzimea pielii, mai exact pana la membrana bazala, serurile avand o infiltrare pana in derm prin limfa din pori.
Mai jos aveti cateva detalii despre cum functioneaza aceste aparate si ce rezultate au ele.

HydraFacial curata porii de impuritati si praf, introduce in piele antioxidanti si acid hialuronic printr-un mic aspirator (Vortex-Fusion), iar celulele moarte sunt eliminate, avand urmatoarele beneficii: curatarea si eliminarea punctelor negre, calmarea si  tratarea acneei, diminuarea porilor dilatati, reducerea petelor, stergerea ridurilor fine, redarea stralucirii si prospetimii tenului.

Intraceuticals utilizeaza oxigen terapeutic, la presiune hiperbara, pentru a infuza in derm un ser special, care contine acid hialuronic, vitamine esentiale, extracte de plante, antioxidanti si peptide aminate, care actionează pe termen lung asupra intineririi celularea si regenerarii pielii.

Medicul specialist in dermatologia cosmetica, dr.

Ichrak Dali, a declarat: “Numarul tehnicilor de tratament creste aproape exponential si conceptul de a gandi “out of the box” devine din ce in ce mai comun. Echipamentele performante au detronat puterea bisturiului!

Aceste tratamente se adreseaza tuturor tipurilor de ten, deoarece sunt foarte flexibile si pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui pacient, indiferent de varsta, tratand tenul din interior catre exterior, dar si invers. Ele nu prezinta timp de recuperare, iar rezultatele sunt vizibile imediate.

Asadar, era tehnologiei vine cu foarte multe beneficii de care ne bucuram cu totii, iar lumea frumusetii a avansat incredibil, ducand reintinerirea faciala la un alt nivel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod