Top 5 produse pe care sa le iei cu tine in vacanta de iarna

Vacanta de iarna este un prilej de bucurie pentru toata lumea. Pentru ca ne relaxam si ne refacem fortele pentru anul ce urmeaza sa vina. Fie ca petrecem concediul intr-un loc exotic si calduros, fie ca mergem la sky, nu trebuie sa dam “vacanta” si ingrijirii tenului. Cu atat mai mult, atunci cand schimbam mediul, apa sau temperatura, trebuie sa avem grija de pielea noastra. In acest sens, sunt cateva produse ce nu ar trebui sa lipseasca niciodata din bagajul de calatorie.

Indiferent ca e iarna sau cer noros, razele UV sunt la fel de puternice, cu atat mai daunatoare daca suntem la munte, la o altitudine crescuta.
Tocmai de aceea, crema de protectie SPF este la fel de importanta ca vara. Deoarece previne imbatranirea prematura, petele pigmentare, deshidratarea si chiar riscul de cancer de piele. Repechage Mineral Face Shield este o solutie ce protejeaza nu doar impotriva razelor UV dar si impotriva poluarii din aer. Fiind un produs bazat pe ingrediente naturale, poate fi folosita chiar si de catre copii si adolescenti. Nu trebuie sa renuntam nici la rutina zilnica de ingrijire, ce implica demachiant, tonic si crema hidratanta.
Acestea mentin tenul sanatos indiferent de locul in care ne aflam.

Un alt ajutor de nadejde in calatorie este spray-ul hidratant. Acesta poate fi pastrat in geanta si pulverizat ori de cate ori simtim nevoia; cand calatorim cu avionul, cand e foarte cald sau cand e foarte frig si simtim ca pielea “strange”. Repechage Algomist ne salveaza in orice situatie. Este un spray hidratant pe baza de alge marine, aloe vera si ginko biloba si completeaza nevoia tenului de hidratare si revitalizare. In plus, fixeaza machiajul!

Produsele de ingrijire sunt importante, dar ne dorim si sa mascam anumite imperfectiuni.
De aceea, recomand pentru bagajul de calatorie si doua produse esentiale de make-up: primul este anticearcanul. Dupa o noapte nedormita, cu siguranta cearcanele  vizibile nu ar trebui sa ne faca probleme, nu ? Repechage Concealer acopera natural cearcanele neplacute, dar poate si folosit si ca un corector pentru imperfectiunile tenului. Nici luciul specific tenului gras nu ne place. In acest caz recomand o pudra compacta, ce matifiaza si da tenului un aspect proaspat. Oricare ar fi destinatia de vacanta, nu uitati sa aveti grija de pielea voastra!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod