Toamna înșelătoare. Cum ne protejăm de temperaturile oscilante?

Vara se lasă convinsă greu să predea ştacheta toamnei, însă această batere de palmă între anotimpuri te poate păcăli cu diferenţele imprevizibile, de la temperaturi calde la cele reci. De aceea, există accesorii care ţin de cald, mici şi uşor de adaptat vestimentaţiei, pe care nu trebuie să le scapi din vedere pentru a ocoli cât se poate de simplu răcelile.

Chiar dacă ți se va părea cald în timpul zilei, nu uita că diminețile şi serile nu mai pot exista fără şosetele Ciserom şi eşarfele multicolore. Nu fi tristă că vara a trecut, ci bucură-te că, în sfârşit, îți poți etala ținutele, cu obiecte vestimentare atent alese, suprapuse și asortate! Dincolo de protecție împotriva temperaturilor, o pereche de şosete chiar îți poate schimba starea zilei! Moi, călduroase, realizate din bumbac de calitate, şosetele dau startul zilelor liniştite şi confortabile.
Avantajul este că acestea pot fi invizibile când e nevoie, cum este cazul şosetelor scurte sau cât se poate de evidente atunci când e vorba de modelele peste genunchi pe care doreşti ca cei din jur să le observe.

Eşarfele sunt un accesoriu care îţi poate schimba total look-ul, dar ele vor fi şi atingerile fine de care vei avea nevoie pentru a-ţi proteja gâtul de frig şi de neplăcerile ulterioare. Dacă vei arunca o privire pe revistele de modă din afară, vei vedea că se anunţă un sezon în care flirtul şi fineţea vor fi etalate prin eşarfe din blană preţioasă, eşarfe sub formă de funde mari şi ademenitoare sau foarte subţiri, fulare lungi şi groase, dar boeme, şi nu în ultimul rând, eşarfe pufoase, cu modele sau uni, cu terminaţii din blană sau franjuri.


Deşi invizibil, maieul este de multe ori prietenul de nădejde când vine vorba de intrarea uşoară în sezonul rece. De preferat din bumbac, prezenţa acestuia pe dedesubtul cămăşii sau al puloverului îţi va da senzaţia de confort şi protecţie, va avea grijă de pielea ta şi va contribui ca starea ta de sănătate să rămâna în parametrii normali. Deşi vara puteai etala cu nonşalanţă un maieu larg, eventul şi cu un desen, acum e timpul să îl ascunzi cuminte pe sub celelalte obiecte vestimentare şi să îl laşi să îţi îmbrăţişeze cu căldură spatele care are nevoie să fie ferit acum de frig pentru că da, toamna e înşelătoare.

Şi când vine toamna multicoloră, ar fi bine să îi ţii isonul prin combinaţii de fustiţe şi rochiţe asortate cu dresuri colorate.
Ciserom îți pune la dispoziție dresuri din bumbac care vor da ţinutelor tale nu doar farmecul zilelor cu căderi de frunze, dar şi senzaţia că nicio adiere nu va fi neplăcută.

A te proteja de frig nu înseamnă însă a uita de modă și a te înfofoli. Accesoriile călduroase merită locul lor în garderobă și atenția cuvenită în ținută. Cum le asortezi? Culorile complementare sunt mai dificil de asortat faţă de cele contrastante, dar poţi face acest lucru dacă alegi o nuanţă mai puternică. De exemplu, verdele şi roşul sunt complementare. Dacă schimbi roşul cu o nuanţă de roz, poti obţine o combinaţie reuşită. Pentru bărbaţi, e bine spre exemplu ca şosetele să aibă o nuanţă mai deschisă sau mai închisă faţa de costum.
Modele vestimentaţiei şi ale şosetelor trebuie să aibă culoare comună, iar dacă vrei să ieşi în evidenţă, atunci sparge orice tipar şi alege culori complementare, dar mare atenție  ca ţinuta să nu fie în mai mult de 3 culori!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod