DJ Wanda s-a refăcut complet după paralizie

În primăvara anului trecut, DJ Wanda a fost diagnosticată cu dublă hernie de disc ce a dus la complicații mari: o pareză la piciorul stâng. A ajuns atunci de urgență la spital și a fost operată cu succes la coloană.

Recuperarea a fost însă greoaie și incomodă, iar, luni la rând, vedeta a spus adio antrenamentelor de sport intense. A urmat atunci nenumărate ședințe de kinetoterapie, fizioterapie și hidrokinetoterapie.
În prezent, Wanda este complet recuperată și este chiar și mai activă decât înainte.

Călătorește cu avionul de două ori pe săptămână, lucrează în studiouri muzicale in Germania, pune muzică la cele mai tari petreceri din Europa, tatuează în salonul său din București și, nu în ultimul rând, este fericită de iubirea pe care o împărtășește cu Stephan, cel cu care are o relație de aproape un an.

Am avut un an foarte dificil, cu multa suferință. Cine a avut vreodată probleme la coloană știe că durerile sunt îngrozitoare! Cel mai important pentru mine a fost că psihic nu am cedat nicio secundă! Și am reușit! Cea mai mare calitate a mea este voința! Acum privesc în urmă și îmi dau seama că sunt un om extrem de puternic.

Sunt un munte de om! Am învățat să merg din nou și, deși în perioada aceea eram pe cele mai mărețe culmi și am picat de sus, nu mi-am pierdut entuziasmul și am avut puterea să recuperez totul și mai bine! Câștigasem atunci un casting în Paris la o emisiune de maximă audiență de la TF1 și urma să încep filmările! M-am operat și totul s-a năruit!  Acum spun EVRIKA din nou! Mi-am revenit complet! Fac mișcare în fiecare zi, merg la bazinul de înot în aproape fiecare dimineață, de cinci ori pe săptămână, la ora 7, oriunde m-aș afla în lume, fac masaj de 4 ori pe săptămână, am reluat yoga.
Practic Yoga de 3 ani pentru stretching și relaxare, fac plimbări pe jos, indiferent că e iarnă sau vară, aproximativ o oră în fiecare zi, oriunde m-aș afla în lume. Toate acestea ajută organismul să fie sănătos, iar musculatura tonifiată
”, declară DJ Wanda.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod