Mirela Vaida, schimbare spectaculoasă de look!

Mirela Vaida a recurs la o schimbare spectaculoasă de look și de stil vestimentar. Odată cu noua etapă din viața ei profesională, vedeta și-a dorit o nouă imagine, iar cei mai buni specialiști din România au contribuit să realizeze acest lucru.

Mirela Vaida s-a lasat mai întâi pe mâinile hairstylistului Cristi Pascu, acesta scurtându-i părul considerabil și alegând o tunsoare bob. Vedeta a ales un “brave cut”, întrucât părul tăiat a fost donat unei campanii sociale pentru realizarea de peruci destinate femeilor care luptă cu cancerul la sân, acestea pierzându-si podoaba capilară din pricina chimioterapiei.

Cum noua tunsoare îi vine de minune, Mirela Vaida s-a lăsat pe mâinile consilierilor Styland și a ales să poarte, la prima ieșire în public, respectiv la Premiile Radar de Media, un costum roșu Styland, una din cele mai apreciate ținute vestimentare de la New York Fashion Week.

Când m-am decis să-mi schimb look-ul, am știut că e nevoie de puțină nebunie, de curaj și de multă asumare.

Pentru că am fost mereu o persoană mai conservatoare, cu frica de schimbări radicale și rapide. Dar am simțit că acum e momentul pentru că am întâlnit oamenii potriviți care m-au făcut să simt asta: că sunt puternică, independentă, relaxată, împlinită și fericită cu mine însămi, că mă pot simți bine în pielea mea chiar dacă îmi scurtez părul și port pantaloni în loc de rochie. Despre asta este Styland! Nu e un magazin de haine, e o experiență nouă de viață! E un loc de întâlnire cu un alt stil vestimentar și cu o nouă abordare, cu un alt mod de a fi.
Styland e despre atitudine și curaj! Nu e vorba despre haine, ci despre oameni! O echipă minunată, tânară, prietenoasă, care te transformă în ceea ce știai că ești, dar nu aveai curajul să devii! Mă bucur că am întâlnit acești specialiști și că mereu plec mai încrezătoare în mine. De la machiaj și coafura până la alegerea celor mai potrivite articole vestimentare, au știut ce caut: simplitate, eleganță, bun-gust și calitate!
”, declară Mirela Vaida.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod