Tinute perfecte in orice moment cu statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate

Prietenii vostri sunt pe cale sa spuna “DA” and the countdown is on.
Party-ul nu poate incepe fara voi, iar panica se instaleaza pentru ca tinutele favorite nu sunt inca „in forma”. Va zambiti reciproc si va relaxati! Stiti ca puteti conta oricand pe statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate.

Best ironing for the Best Man!

Cat ea isi retuseaza machiajul, tu pornesti statia de calcat Tefal Pro Express Ultimate. Ca prin minune cutele care te descurajasera mai devreme dispar cu usurinta sub jetul puternic de abur distribuit cu precizie pe toata talpa Durilium AirGlide Autoclean.


Tefal Pro Express Ultimate dispune de un boiler de inalta presiune, de pana la 8 bari, care produce exact cantitatea de abur necesara, iar calcatul hainelor incepe sa nu-ti mai para atat de dificil.
Vrei eficienta maxima? Selecteaza tipul de tesatura din panoul Direct Control situat pe manerul fierului si, cat ai zice “Best Man”, te vei admira in oglinda cu outfit-ul preferat.

Prepare your dress without the stress!
Machiajul este gata si imediat observi satisfactia de pe chipul lui. A terminat de calcat, iar acum este randul tau sa-ti dovedesti priceperea in manuirea statiei Tefal Pro Express Ultimate.

Eziti la inceput, dar zambetul iti revine imediat dupa ce iti amintesti ca sistemul exclusiv antipicurare Protect System de la Tefal nu permite ca rochia sa fie patata. Dupa cateva clipe, tinuta este perfect netezita, iar tu esti gata pentru cele mai cool selfie-uri de la petrecere.

Now, go out and have some fun!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod