Repară, reînnoiește, regenerează

Nici nu s-a terminat bine vara că o regretăm deja.
Pentru norocoase însă, călătoriile nu s-au terminat, iar soarele ne dă un imbold să continuăm să trăim în spiritul verii, să simțim vacanța chiar și în primele zile de toamnă. Uneori, doar o adiere de vânt ne amintește că ne-am despărțit de vară. Vară, toamnă, tenul însă are aceleași pretenții:  îngrijire, hidratare, protejare.
 
Iar  ALGO MIST® HYDRATING SEAWEED FACIAL SPRAY de la Repêchage - Algo Mist® Spray facial hidratant cu Alge Marine promite că repară, reînnoiește, regenerează.

Pielea se descurcă, dar s-o ajutăm și noi

„Pielea are capacitatea naturală de a se reface.  Însă, pe măsură ce îmbătrânim, acest proces natural încetineşte.
E momentul să intervenim și să-i oferim pielii ajutorul de care are nevoie. Dacă tenul suferă de celule moarte acumulate în urma călătoriilor, expunerii la soare, producției de sebum sau vârstei biologice, avem nevoie de produse care să-i asigure pielii tratament de exfoliere, hidratare și antistres, pentru a ne menține pielea sănătoasă.”, ne sfătuiește Nicoleta Ion, trainer Repêchage România.

Colecţia Repêchage® Cell Renewal a fost creată pentru a reda tenului vitalitatea şi tinereţea.  Având la baza principii de exfoliere, hidratare şi protecţie, aceste produse ajută pielea să devină radioasă şi fină.

Algo Mist® Spray facial hidratant cu Alge Marine este tot ce avem nevoie pentru un ten trecut prin vară. O combinaţie unică de concentrat de Alge Marine, Vitamina C şi extract de Gingko Biloba care elimină liniile fine apărute ca urmare a deshidratării tenului, călătoriilor cu avionul, expunerii la soare sau la frig.

Și cel mai important: poți folosi spray-ul de câte ori tenul are nevoie de hidratare instantanee. Fâs-fâs... și tenul va radia!

Recomandare pentru un ten cu aspect împrospătat: Repêchage ALGO MIST® HYDRATING SEAWEED FACIAL SPRAY - Algo Mist® Spray facial hidratant cu Alge Marine.
Preț: 121 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod