Afla are este tunsoarea potrivita fizionomia tale

Atunci cand alegi o noua coafura, punctul de pornire este forma fetei. Nu stii ce ti se potriveste? Lasa-te pe mana stilistului. El iti va da cele mai bune sfaturi.

Lucian Busuioc, Wella International Top Artist recomanda:

Fata ovala

„Forma ovala este cea ideala, pentru ca i se potrivesc toate lungimile si formele. Gratie proportiilor simetrice, poţi incerca orice in materie de coafuri. Incearca tunsorile bob, de orice fel, buclele lejere sau bretonul.

Fata rotunda

Pentru fata rotunda se recomandata o lungime sub linia maxilarului si un breton scurt, pentru a echilibra trasaturile si pentru a crea inaltime. Daca alegi o tunsoare scurta, recomand un breton lung, cu carare laterala, pentru a acoperi zona pometilor.



Fata patrata

In ceea ce priveste fata patrata, alegem intotdeauna o carare pe mijloc, pentru a alungi forma fetei. Se recomanda alegerea unei tunsori in trepte, pentru a atenua proeminentele fetei.



Fata alungita

In acest caz se evita treptele, pentru a nu alungi si mai mult fata. Cararea se va face pe mijloc. Putem alege un breton lung, pana la nivelul sprancenelor, cu o tunsoare deasupra maxilarului.

Fata in forma de inima

Cea mai potrivita in acest caz ar fi o tunsoare cu carare pe mijloc si o lungime pana la nivelul maxilarului.

Acestea ne vor ajuta sa ascundem barbia ascutita.”

Odata aleasa forma potrivita, atentie mare la instrumentele de styling. „Placa nu este daunatoare pentru par, daca este folosita asa cum trebuie. Adica pe parul perfect uscat, la temperatura corespunzatoare si numai daca utilizam in prealabil un produs cu protectie termica (Eimi Thermal Image, GHD Heat Protection Spray). Recomand folosirea acasa a placilor GHD, deoarece acestea sunt concepute special pentru a nu degrada parul”, incheie stilistul Wella Professionals.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod