Tendințe 2017 – deserturi pentru nuntă

Nunta este mai mult decât o ceremonie frumoasă. Este un legământ sacru între doi oameni care au ales să fie coautori ai unei povești de dragoste. Dar povestea diferă de la un cuplu la altul, de aceea și nunta este o semnătură personală. Pentru a alege deserturile și tortul de nuntă potrivit, inspiră-te din noile tendințe ale anului recomandate de Cupcake Philosophy!
”La o nuntă, candy bar-ul atrage atenția imediat. Iar momentul tortului este al doilea moment important al serii, după dansul mirilor. De aceea, regula de bază în alegerea deserturilor este să completeze atât tema nunții, dar să fie și reprezentative pentru personalitatea mirilor. În 2017, deserturile de nuntă devin purtători de cuvânt ai mirilor, iar tendințele în gust și în design gravitează în jurul ideii de personalizare.” explică Ioana Romanescu, fondator și cake designer la Cupcake Philosophy.

Torturi personalizate


Toți invitații își aduc aminte de tortul mirilor. De la intrarea în sală, când designul ales face demonstrația de rafinament, până la degustare, când combinația de gusturi creează emoția finală, pe care fiecare invitat o va simți, tortul de nuntă trebuie să demonstreze că este piesa de rezistență din meniu. Și cum piesa de rezistență va vorbi despre miri, tortul va include elemente reprezentative pentru ei. Fie că vor alege să includă subtil o monogramă personalizată sau simboluri importante pentru ei, fie că vor alege decorațiuni inspirate din ținuta lor sau îl vor dori pictat în nuanțele preferate, tortul de nuntă va purta semnătura lor într-un fel.

Torturi cu flori


Florile lucrate manual din pastă de zahăr sau chiar florile naturale reprezintă în continuare o opțiune de design pentru torturile de nuntă în acest an. Cupcake Philosophy și-a creat deja un renume pentru designul floral spectaculos creat pentru deserturi, de aceea are o colecție spectaculoasă cu astfel de deserturi.

Torturile decorate cu trandafiri mari, realizați manual și torturile puse în evidență de aranjamente de flori naturale sunt una dintre cărțile de vizită ale brandului, devenind cele mai căutate torturi de nuntă. Persoane publice și zeci de cupluri aleg torturile cu flori create de Ioana Romanescu, iar, în acest an, acest gen de torturi cu design elegant domină tendințele de nuntă în deserturi.

Candy Bar cu poveste


În organizarea nunții, candy bar-ul joacă un rol esențial. Anul acesta, tendința e de a avea atât diversitate cât și un mod de prezentare care să impresioneze și să fie un spațiu perfect de imortalizat în fotografiile invitaților. Cu o experiență vastă în organizarea de evenimente mici și mari, acumulată în ani, Cupcake Philosophy oferă și consultanță în alegerea candy bar-ului, astfel încât vei putea alege deserturi în zeci de combinații de gusturi, iar prezentarea lor va fi o demonstrație de rafinament, adaptată perfect evenimentului.


Poți alege cupcakes, cake pops, macarons, bezele, miniprăjituri Eqlipse, mousse-uri și alte deserturi preferate, iar designul lor special va fi creat manual, cu cea mai mare atenție la detalii.



Cupcake-urile pot fi prezentate pe un tower elegant cu elemente de cristal sau în forma unui buchet de flori. Mousse-urile de ciocolată cu fructe naturale vor seduce de la prima degustare, iar macarons-urile vor decora candy bar-ul în culori pastel, alături de celelalte deserturi delicioase.

Gustul primează


Dacă prima dată mănânci cu ochii, atunci când guști vei fi sedus complet. Dacă în anii trecuți se alegeau câteva combinații de gusturi preferate de miri sau care să fie apreciate de toți invitații, optându-se pentru combinații tradiționale, anul acesta tendința e de a îmbina mai multe preferințe. Mai concret, vom avea torturi cu mai multe etaje, unde fiecare poate include o combinație diferită de gust sau se va opta pentru un tort deosebit de nuntă cum e cel din cupcakes, iar fiecare cupcake poate fi diferit ca gust și design. În plus, există mereu rezerva că poți îndeplini toate capriciile printr-un candy bar, ce poate cuprinde un meniu diversificat de gusturi, în care va fi imposibil să nu te regăsești.

Detalii din dantelă


Folosirea dantelei în rochia miresei a inspirat lumea deserturilor. Fiind un material care exprimă eleganță și romantism, a fost recreat din zahăr și încorporat în designul torturilor și deserturilor din candy bar.

”Încă de pe vremea când urmam studii în străinătate în Cake Design, eram fascinată de cum poți să aduci într-un desert elemente din realitatea care ne înconjoară. Iar nunta e un cumul de emoții și de simboluri pe care chiar poți să-l aduci în designul deserturilor. Îmi place să am o bucățică din materialul rochiei de mireasă ca muză pentru decor. E ca și cum ai pune semnătura frumuseții și emoției în același timp,” adaugă Ioana Romanescu.

Dantela rochiei intră în laboratorul Ioanei și este reprodusă din zahăr și transformată într-un voal al tortului sau este adaugată ca detaliu pe cupcakes, cum sunt cele din colecția ”I do”.

Așadar, deserturile pentru nuntă în 2017 vor fi declarații de gust și design, care vor explica povestea mirilor prin texturi delicioase cu fructe naturale, frișcă sau ciocolată, detalii de dantelă comestibilă și flori din zahăr.

Cupcake Philosophy
http://www.cupcakephilosophy.ro/
Magazin: Piața Victoriei, Bdul. Nicolae Titulescu,
nr. 4-8, la parterul clădirii America House
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod