Tefal lansează Effectis – Combinația de ingeniozitate și performanță în slujba rezultatelor excelente

Astazi, cand cele mai mari obstacole pe care le intampini atunci cand vrei sa cumperi o statie de calcat raman dimensiunea si pretul, Tefal lanseaza Effectis - prima gama de statii de calcat compacte si cu incalzire rapida, care ofera performante tehnice de nivel inalt la un pret accesibil.
Effectis aduce la un loc beneficiile unei statii de calcat de inalta presiune intr-un aparat ultracompact, cu un design inovativ: o statie de calcat al carui abur de inalta presiune patrunde usor tesatura pentru a elimina si cele mai incapatanate cute, de pe cele mai pretentioase tesaturi. Effectis a fost creata pentru a calca o cantitate mare de rufe intr-un timp redus la jumatate, fara niciun compromis cu privire la rezultate, pentru ca tu sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi!

Poate fi usor de depozitat in orice loc, fiind mai compacta decat orice alta statie de calcat si poate fi usor de transportat datorita sistemului de  blocare, care fixeaza fierul de calcat de baza.
 Tefal, cunoscut ca un adevarat trendsetter si inovator in domeniul aparatelor electrocasnice, a dezvoltat pentru Effectis o noua tehnologie prin care imbunatateste calitatea alunecarii fierului de calcat pe tesatura.  Datorita tehnologiei Ultragliss Diffusion, talpa fierului de calcat netezeste si aluneca rapid pe  orice tesatura ca si cum ar dansa pe gheata.

Autonomia nelimitata a gamei Effectis permite un calcat perfect, fara oprire, rezervorul putand fi umplut in orice moment. In doar doua minute  statia este gata de utilizare.

Noua gama include statia de calcat Effectis si statia de calcat Effectis Easy.

Statia de calcat Effectis este destinata consumatorilor care isi doresc un produs performant care sa poata face fata unui volum mare de rufe de calcat si care sa ofere rezultate impecabile.
  In timp ce setam tipul de tesatura pe care vrem sa-l calcam (sintetic, bumbac, matase, lenjerie si lana) temperatura fierului este adaptata in mod automat pentru a indeparta fara efort toate tipurile de cute si pentru a proteja tesatura timp indelungat.

Effectis Easy este o statie de calcat care transforma calcatul rufelor intr-o joaca de copii. Daca vrei un calcat rapid si eficient, atunci Effectis Easy este solutia ideala. Nu trebuie sa mai sortezi hainele, pentru ca ofera combinatia perfecta intre temperatura si aburi, care se potriveste oricarei tesaturi, evitand riscul de a arde tesaturile delicate intr-un moment de neatentie.
 

Gama Effectis este disponibila in magazinele de specialitate incepand cu luna aprilie. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod