Scandal genetic: Sofia Vergara se ceartă cu fostul iubit pentru embrionii îngheţaţi

Nick Loeb susţine că actriţa vrea să distrugă embrionii fertilizaţi pe care i-au conservat de comun acord în 2013. El vrea să aibă copii, dar ea neagă şi spune că nu vrea să-i folosească.

Doi ani au fost împreună Sofia Vergara şi Nick Loeb, iar iubirea lor era atât de mare, încât îşi făcuseră planuri mari pentru viitor. Se logodiseră şi îşi doreau să aibă copii. Tocmai pentru a evita orice surpriză neplăcută, ei au apelat la cea mai nouă tehnologie şi au optat pentru serviciile unei clinici specializate, unde au conservat doi embrioni fertilizaţi

Când un bărbat îşi doreşte să devină tată şi nu are de gând sî impună vreo obligaţie celeilalte părţi, ar trebui să primească dreptul cuvenitNick Loeb
Toate bune şi frumoase, numai că Sofia şi Nick s-au despărţit.
Actriţa columbiană s-a logodit în decembrie cu noul ei iubit, Joe Manganiello, cu care se va căsători la toamnă, iar cariera sa se bucură în continuare de succes. Nick o acuză însă că vrea să distrugă embrionii pe care ei îi concepuseră. "Am considerat întotdeauna, cu toată tăria, că viaţa începe din momentul concepţiei şi că fiecare embrion înseamnă o viaţă în drumul spre naştere. Am creat cei doi embrioni feminini cu anagajamentul de a-i duce la termen şi nu de a-i distruge, pentru că întotdeauna mi-am dorit să fiu tată", a declarat omul de afaceri Nick Loeb într-un comunicat publicat de Us Weekly.


În august anul trecut, impresarul în vârstă de 39 de ani a deschis o acţiune în instanţă pentru a cere protejarea embrionilor. El a anunţat luni că vrea să-i folosească pentru a avea copii, cu sau fără implicarea Sofiei. "I-am oferit anterior partenerei mele posibilitatea de a renunţa la orice responsabilitate parentală sau financiară, dar şi oportunitatea de a se implica în viitorul copiilor, în cazul în care se va răzgândi", a explicat el, precizând totodată că ia foarte în serios această răspundere şi obiligaţie de a fi părinte. "Când un bărbat îşi doreşte să devină tată şi nu are de gând sî impună vreo obligaţie celeilalte părţi, ar trebui să primească dreptul cuvenit", a adăugat el în comunicatul publicat de Us Weekly.

Loeb şi Vergara au creat embrionii prin procedura fertilizării in vitro, în noiembrie 2013, iar aceştia au fost congelaţi la o clinică din Beverly Hills.
Vedeta columbiană, una dintre cele mai bine plătite actriţe de la Hollywood, a negat că ar intenţiona să distrugă embrionii, dar, pe de altă parte, a precizat că nu intenţionează să aibă copii cu fostul ei logodnic. Săptămâna trecută, Sofia Vergara şi-a înştiinţat avocatul că planul ei este de a păstra embrionii congelaţi pe termen nedeterminat, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Loeb provine dintr-o familie foarte respectată în Statele Unite. Tatăl său a condus prestigioasa companie de trading bursier Rhoades & Co., înainte de a devenit ambasadorul Statelor Unite în Danemarca, apoi delegat al ţării sale la Naţiunile Unite.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Aprilie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod