Te bucuri un an întreg de grădina ta de afară sau din locuinţă cu sfaturile practice din catalogul Lidl - „Verde”

Află cele mai utile şi interesante sfaturi din primul catalog Lidl pentru grădinărit, „Verde”. Până la finalul lunii martie, vei putea descoperi trucuri şi informaţii practice care te vor ajuta să devii expert în îngrijirea plantelor din propria grădină sau a celor din interiorul casei tale.
„Verde” este primul catalog Lidl din care poţi învăţa totul despre secretele grădinăritului. Informaţiile pe care le vei găsi în paginile sale îţi vor fi de ajutor dacă ai o grădină exterioară sau dacă îți place să îngrijești plantele din apartament. În plus, catalogul îţi oferă eco tips-uri, recomandări şi sfaturi practice. De asemenea, din magazinele Lidl vei putea achiziţiona o gamă largă de plante şi flori, seminţe, bulbi, lăstari, accesorii şi ustensile destinate grădinăritului.

La finalul sezonului rece, grădina ta are nevoie de atenţie şi îngrijire specială.
Pregăteşte-o de primăvară şi pentru zilele însorite ce vor urma, ca să te poţi bucura de explozia de verdeaţă şi culoare pe tot parcursul anului! Pentru o grădină amenajată „ca la carte”, consultă catalogul Lidl „Verde de exterior”! Alături de recomandările pentru plantarea şi îngrijirea diverselor specii de plante, vei afla o mulţime de idei creative pentru amenajarea şi decorarea spaţiului exterior, pentru a-ţi transforma grădina într-un spaţiu armonios şi plin de culori.

Şi pentru că o grădină nu este completă fără legume şi pomi fructiferi, Lidl ţi-a pregătit în magazine un stand special cu diverse sortimente de seminţe şi o varietate de lăstari, numai buni de plantat.

„Verde de interior” va deveni ghidul tău pentru o locuinţă în care să îţi regăseşti liniştea şi în care să te încarci cu energie.
Tot ce trebuie să ştii despre îngrijirea corectă a plantelor şi a florilor din apartament vei putea afla din catalogul Lidl pentru interior. Cum trebuie să le uzi, când să le schimbi ghiveciul, care sunt cele mai potrivite zone din apartament unde le poţi aşeza şi multe alte detalii esenţiale îţi vor veni în ajutor în demersul tău de a-ţi transforma casa într-un adevărat sanctuar verde.

Ȋn perioada februarie – martie, vino în magazinele Lidl și completează-ți gama de accesorii şi ustensile pentru îngrijirea grădinii şi a plantelor din interiorul locuinței! Printre produsele din care poți alege se numără perna de grădină, pentru genunchi (9.99 lei), tunelul pentru răsaduri (34.99 lei), accesoriile pentru susţinerea plantelor (5.99 lei/set), foarfeca telescopică pentru grădinărit (39.99 lei), arcada din metal pentru flori (24.99 lei), ustensilele pentru grădină (11.99 lei/ buc), jardinierele (19.99 lei/buc 60 cm sau 21.99/ buc 80 cm), ghivecele pentru plante cu rezervor pentru stocarea apei (19.99 lei).
Află mai multe despre valabilitatea ofertelor și disponibilitatea produselor în magazinele Lidl din catalogul pentru grădinărit şi din broşurile săptămânale Lidl.

Consultă catalogul „Verde” de la Lidl, află toate secretele amenajării spațiului verde din exteriorul sau interiorul locuinţei tale și vino în magazine să alegi accesoriile, instrumentele şi plantele potrivite pentru tine şi casa ta!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod