Sf Nicolae a pornit la drum cu dulciuri bio

Perioada sărbătorilor este aşteptată cu bucurie şi nerăbdare de toată lumea, dar mai ales de copiii.  Dacă vrei sa fii un Moş Nicolae grijuliu cu sănătatea copilului… dulciurile cu ingrediente 100% naturale sunt cele mai potrivite – de la ciocolată, biscuiti pana la  acadele, batoane, bomboane sau caramele.

Pentru că nu conţin zahăr rafinat şi o serie de chimicale,  dulciurile bio sunt mai sănătoase pentru organism comparativ cu cele obişnuite. O ciocolată făcută din ingrediente naturale poate conţine unt de cacao, lapte praf integral, zahăr de trestie brut, vanilie de bourbon, lecitină din floarea-soarelui,  stafide, alune, nuci, etc.

Mulţi am început să citim cu grijă eticheta cu lista de ingrediente a unui produs dorindu-ne o alimentaţie sănătoasă, fără alimente modificate genetic, fără aditivi, coloranţi sau conservanţi.

„Mergând dupa principiul că un strop de prevenţie face mai mult decât  un kilogram de tratament, vă recomandăm pentru cei mici produse certificate bio.  Dulciurile bio sunt acele produse care au la bază zahăr nerafinat, uleiuri neprocesate şi care, în general, nu conţin conservanti sau aditivi alimentari, arome, substanţe chimice sau nocive pentru organism.” a declarat Mihaela Iancu, manager magazin PUKKA FOOD.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod