Lady Gaga susține că a fost violată la vârsta de 19 ani

Vedeta a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a fost violată la vârsta de 19 ani, iar acea traumă a inspirat-o să compună cântecul "Swine", care a fost inclus pe cel de-al treilea album de studio al artistei americane, "Artpop", informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

În interviul pe care l-a acordat, marţi, jurnalistului Howard Stern, Lady Gaga spune că a fost violată la vârsta de 19 ani, dar nu a dorit să vorbească până acum în public despre acel episod sumbru din viaţa ei, întrucât nu voia ca acesta să o definească.

"Am trecut prin nişte lucruri îngrozitoare, de care pot să râd acum, pentru că am participat după aceea, de-a lungul anilor, la multe sesiuni de terapie psihologică, fizică şi emoţională, pentru a mă vindeca", a declarat Lady Gaga în acel interviu.

"Muzica a fost minunată pentru mine.

Dar, ştiţi cum e, într-o vreme eram doar o cochilie a propriei persoane.
S-a întâmplat când aveam 19 ani. Am mers la o şcoală catolică şi apoi au început să se întâmple dintr-odată tot felul de lucruri grozave, iar eu îmi spuneam: «Aşa sunt oare adulţii?»"
, a adăugat ea.

Aceste explicaţii au venit după ce Howard Stern a rugat-o pe Lady Gaga să explice mesajul piesei sale "Swine".
Cântăreaţa a spus că acel cântec "vorbeşte despre viol, e un cântec despre demoralizare, despre furie, mânie şi pasiune".
"Iar eu acumulasem în mine multă durere, pe care voiam să o eliberez", a explicat artista americană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod