Lady Gaga susține că a fost violată la vârsta de 19 ani

Cântăreața a mărturisit că i-ar fi teamă dacă s-ar întâlni din nou cu agresorul ei


Lady Gaga spune că nu a dorit să divulge mai devreme informaţia despre acel viol pentru că nu voia ca agresorul să îşi asume meritele pentru motivaţia ei de a avea succes în industria muzicală.

"Nu voi permite nimănui să spună că lucrurile inteligente şi creative pe care le-am făcut vreodată s-ar datora unui nenorocit care mi-a făcut acel lucru. Îmi asum responsabilitatea pentru toată durerea mea arătând bine şi făcând lucruri bune din acea durere interioară.

Am făcut aceste lucruri", a spus aceasta.

După aproape 10 ani de la acea agresiune, Lady Gaga spune că ar fi în continuare foarte speriată dacă s-ar întâlni din nou cu agresorul ei: "Nu ştiu cum aş reacţiona. Aş fi terifiată. Aş paraliza. L-am văzut o dată într-un magazin şi am rămas paralizată de frică. Abia la câţiva ani după aceea mi-am spus: «Asta a fost o prostie!»", a adăugat vedeta americană.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare, notează Mediafax.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate.
La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod