S-a lansat primul tub de hârtie igienică 100% dizolvabil în toaletă

Zewa Aqua Tube este complet dizolvabil, biodegradabil şi reciclabil. Acesta oferă consumatorilor o metodă alternativă, practică pentru eliminarea tuburilor de hârtie igienică.

Zewa Aqua Tube este complet dizolvabil, biodegradabil şi reciclabil. Acesta oferă consumatorilor o metodă alternativă, practică pentru eliminarea tuburilor de hârtie igienică.

 

Cercetările efectuate în rândul consumatorilor, la nivel global, au arătat că tuburile lăsate în baie şi dezordinea cauzată de acestea provoacă neplăceri şi sunt deseori motiv de ceartă în familie, iar majoritatea femeilor spun că, de obicei, ele sunt cele care adună tuburile goale. În plus, statisticile arată că majoritatea consumatorilor aruncă pur şi simplu tuburile goale în coşul de gunoi obişnuit, în loc să le recicleze.

Acum, pentru prima dată, consumatorii din România pot arunca tuburile de hârtie igienică în toaletă, simplu şi uşor.

Tubul Zewa Aqua Tube® se dizolvă la fel ca hârtia igienică şi se dezintegrează complet în toaletă sub un jet complet de apă. Consumatorii care reciclează deja trebuie să ştie că tubul poate fi reciclat integral, la fel ca tuburile convenţionale.

Aqua Tube® este fabricat din aceleaşi fibre precum hârtia igienică, fiind echivalentul în greutate a aproximativ şase pătrăţele de hârtie igienică. Astfel, acesta poate fi folosit fără probleme în toate toaletele în care se aruncă hârtie igienică.

Tubul Zewa Aqua Tube® este prezent deja în toate magazinele din România începând din luna martie.
Comercializat sub marca Zewa, produsul este disponibil şi în Europa Centrală şi de Est, precum şi în Rusia, Ucraina şi Kazahstan.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen pe 11 Mai 2014, 12:40
    zewa aqua tube

    Care e rostul acestei inventii? Mie nu mi-e greu sa fac cativa pasi pana la cosul de gunoi. Faceti atata tapaj de pomana, de parca s-ar fi inventat cine stie ce leac miraculos care sa salveze omenirea... Hai sa revenim la bunul simt elementar, va rog...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod