Redd’s lansează prima bere light din România: Redd’s Light

Pentru că ştie cât de importante sunt micile detalii prin care femeile reinventează fiecare moment, Redd’s inovează încă o dată gama de opţiuni pe care acestea le au în materie de bere, prin lansarea unei arome unice, inconfundabile prin notele proaspete şi răcoritoare: Redd’s Light.
Cu 40% mai puţine calorii, Redd’s Light este un mix de bere cu aromă de lămâie şi zmeură, cu un conţinut redus de zahăr, completat de un îndulcitor natural, stevia. Redd’s Light este special creat pentru a completa perfect momentele pline de optimism şi prospeţime petrecute alături de cele mai bune prietene.

“Aromele momentelor alături de cele mai bune prietene, în oraş sau la petrecerile de acasă, depind de alegerile făcute, de detaliile prin care ne exprimăm personalitatea.
Redd’s este berea creată pentru femeile care iubesc să aibă o gamă variată de gusturi din care să aleagă, potrivite pentru orice context sau stil. De aceea, ne bucurăm să lansăm, special pentru acestea, prima bere light din România, dar şi prima bere cu gust de lămâie şi zmeură”, a declarat Anca Secară, Brand Manager Redd’s.

Disponibil la sticlă de 400 ml şi doză de 500 ml, cu un gust răcoritor care completează perfect gama de arome a verii, Redd’s Light este ingredientul cheie al zilelor toride, aducând un plus prospețime celor mai memorabile experienţe de care te vei bucura în noul sezon.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod