Modă. 6 trucuri pentru ca pantofii tăi să arate ca noi cât mai mult timp

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în materie de frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în materie de frumusețe și modă
Este foarte important să îi păstrezi în cutia în care i-ai cumpărat şi să remediezi imediat problemele care apar, precum pete, toc rup sau zgârieturi. Află ce să faci ca să te bucuri îndelung de colecţia ta de încălţăminte

Foloseşte soluţii pentru îndepărtarea petelor

Există în comerţ o gama extrem de largă de produse de curăţenie care nu conţin clor, menite să scoată petele. Acestea sunt deosebit de eficiente şi pentru pantofii tăi, în special pentru cei din piele întoarsă sau material textil, care nu pot fi şterşi cu uşurinţă.

Regula de bază este să ştergi orice pată imediat ce ai observat-o. Cu cât o îndepărtezi mai repede, cu atât sunt şanse mai mari să dispară complet.

Păstrează-i în cutie

În fiecare seară, aşază-ţi pantofii înapoi în cutia lor, având grijă să umpli vârfurile cu hârtie sau burete, aşa cum erau când i-ai cumpărat. Există un motiv întemeiat pentru care se vând astfel.

Vei preveni în acest fel deformarea lor.
De asemenea, ai grijă ca pantofii să nu se atingă unul de celălalt. Pare o activitate consumatoare de timp şi energie, dar cu siguranţă vei fi răsplătită de pantofii tăi care vor arăta mereu ca noi.

Înlocuieşte-le talpa

Pantofii tăi preţioşi pot fi ţinuţi "în viaţă" cât mai mult timp dacă le înlocuieşti din când în când stratul de cauciuc care acoperă talpa. Vei obţine astfel o aderenţă mai bună şi vei scăpa de aspectul tocit neplăcut al celor vechi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod