Modă. 6 trucuri pentru ca pantofii tăi să arate ca noi cât mai mult timp



Găseşte un cizmar bun

Dar pentru ca pantofii tăi să beneficieze întotdeauna de cel mai bun tratament este necesar să-i dai pe mâini bune. Caută un cizmar bun, care lucrează cu grijă şi este atent chiar şi la cele mai mici detalii. Întreabă-ţi prietenii şi cunoscuţii şi ai grijă ca prima pereche pe care o duci la reparat să fie una de "test", la care nu ţii extrem de mult. Vei putea să observi astfel dacă este un bun profesionist sau nu şi dacă îţi poţi lăsa pe mâinile lui chiar şi cele mai iubite perechi de pantofi.

Colecţionează markere pentru mobilă

Acestea au rolul de masca zgârieturile de pe obiectele de mobilier, dar pot fi folosite cu succes pentru a remedia instant imperfecţiunile care apar pe pantofii tăi. Ai nevoie de culori variate, adaptate nuanţelor de pantofi pe care le deţii, dar negru, crem şi maro sunt nuanţele de bază pe care ar trebui să le ai.

Remediază problemele imediat

Orice imperfecţiune care apare pe suprafaţa pantofilor tăi se poate agrava în timp. Petele pătrund în profunzime şi nu mai pot fi îndepărtate, zgârieturile se accentuează, iar talpa uşor dezlipită duce la deformarea calapodului.

De aceea este important să remediezi problemele imdiat ce apar. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod