Rafinament și stil de viață sănătos cu noile cuptoare cu microunde Samsung MUSE

Preocuparea pentru un stil de viață echilibrat pornește de la o dietă sănătoasă, care să ofere alimente savuroase, cu aport de vitamine și minerale pentru vitalitate și energie.

Preocuparea pentru un stil de viață echilibrat pornește de la o dietă sănătoasă, care să ofere alimente savuroase, cu aport de vitamine și minerale pentru vitalitate și energie.

Pentru a veni în întâmpinarea celor care sunt preocupați de acest aspect, Samsung Electronics Co, Ltd. anunță disponibilitatea pe piața locală a noii game cupotoare cu microunde, MUSE, Grill și Solo. Produsele pot fi achiziționate din rețelele partenerilor Samsung, începând cu preţul de 359 RON.

 

Noile cuptoare cu microunde sunt ideale pentru cei care doresc să prepare mese delicioase în confortul propriei locuințe, în cel mai scurt timp. Mâncarea sănătoasă, pregătită pentru cei dragi este acum și mai ușor de preparat, datorită inovaței Samsung care introduce pentru noua gamă de cuptoare cu microunde interiorul ceramic, ce împiedică transferul mirosurilor și apariția bacteriilor. În plus, interiorul ceramic împiedică apariția zgârieturilor și decolorarea alimentelor din cauza temperaturilor extrem de ridicate.

Acest nou standard oferit de gama de cuptoare cu microunde MUSE 3 a primit certificarea de la Institutul Hohenstein din Germania.

 

Pentru a veni în întâmpinarea celor care își doresc meniuri variate, pentru toate momentele zilei, noua gamă de cuptoare MUSE oferă funcții diverse și recomandări de rețete, pentru fiecare regiune în parte, astfel încât porțiile pregătite să fie savuroase și nutritive. În plus, tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să prepare o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid. Rapiditatea este completată de elementul eco: în modul standby, consumul de energie este redus cu 40%.

 

Peocuparea pentru un stil de viață echilibrat și pentru reducerea consumului de energie se pliază pe nevoia familiilor moderne, pentru care fiecare masă a zilei este un prilej de a savura cele mai hrănitoare feluri de mâncare.
Timpul scurt de preparare îți permite să te bucuri de cât mai multe momente împreună cu cei dragi. Peste 20 de rețete și moduri de preparare au fost dezvoltate pentru cei pasionați de arta culinară.  De la un mic dejun sănătos cu toast-uri hrănitoare, la mese de prânz în care aportul de Omega 3 este asigurat de o porție de somon la grătar, sau cine ușoare cu ratatouile de legume, noile cuptoare cu microunde sunt un companion ideal în bucătărie, pentu mese rapide pline de vitamine.

 

Inovația în pregătirea alimentelor este completată de design-ul și formele elegante ale noilor cuptoare MUSE. Acestea vor complimenta interiorul oricărei bucătării datorită liniilor sofisticate și accentelor metalice ale mânerului și ale butonului de reglaj. Fiecare gamă de cuptoare MUSE vine cu două game de culori – negru și argintiu, oferind un detaliu luxos oricărui interior. Noile cuptoare cu microunde sunt esența unui stil de viață modern, în care funcționalitatea, stilul și grija pentru mediu sunt ingredientele perfecte pentru un cuptor cu microunde de top.

Românii manifestă un interes tot mai accentuat pentru electrocasnicele care le oferă funcționalități multiple.
În această categorie intră și cuptoarele cu microunde cu funcții complexe, precum cele care oferă posibilitatea de a găti cu aburi sau cea de preparare a alimentelor la grill, către care românii au început să se orienteze. Piața cuptoarelor cu microunde, în România, a scăzut cu 6 procente în primele 4 luni ale 2013, comparativ cu aceeasi perioadă a anului anterior, conform studiilor GfK Consumer Choices. Ȋn pofida acestei tendințe, Samsung, cu o cotă de piață de 32,4% pe acest segment a înregistrat vânzări în creștere cu 70% în primele 4 luni din 2013, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior.

Evoluția Samsung, peste tendința pieței, se datorează lansărilor din ultima perioadă a noilor game de cuptoare MUSE, care corespund cerințelor utilizatorilor, oferind funcții complexe, ce permit prepararea unor feluri de mâncare savuroase și bogate în nutrienți. Astfel cuptoarele MUSE, oferă funcții precum cea de grill, care devin din ce în ce mai importante pentru cei care își doresc un meniu echilibrat.
Dorința utilizatorilor de a investi în produse cu funcții de top se reflect și în faptul că vânzările de cuptoare Samsung ce depășesc suma de 350 de RON sunt în creștere. Mâncarea sănătoasă, pregătită pentru cei dragi este acum și mai ușor de preparat, prin faptul că Samsung oferă cuptoare cu microunde interiorul ceramic, ce împiedică transferul mirosurilor și apariția bacteriilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod