Cristina Țopescu, despre mesajul trimis de Huidu după accident

Realizatoarea TV a declarat la postul RTV că a fost profund impresionată de povara sufletească pe care o avea Huidu. "Ştii că nu am vrut!", i-a scris Huidu colegei sale, Cristina Ţopescu, într-un mesaj pe care i l-a trimis la câteva minute de la producerea accidentului rutier grav, soldat cu trei morți.
Cristina Ţopescu a declarat că imediat după ce a aflat de accidentul în care a fost implicat Şerban Huidu, ea i-a trimis un mesaj de susţinere colegului său. "Am simţit nevoia să îi trimit la scurt timp, după ce s-a întâmplat nenorocirea, aşa cum probabil au făcut mulţi colegi şi prieteni", a declarat Cristina Ţopescu la România TV.

Răspunsul lui a surprins-o profund. "Primul lui răspuns la mesaje a fost ăsta: "Ştii că nu am vrut?! Nu?" Pe mine m-a impresionat foarte tare.
Adică, ca şi cum s-ar fi pus problema că a vrut să facă accidentul ăsta (...) Era sentimenul lui de culpă, firesc al unui om cu conştiinţă"
, a mai spus prezentatoarea.
 
În mai 2012, Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. În urma accidentului auto provocat de fostul realizator de radio și TV şi-au pierdut viaţa trei persoane.
În februarie anul acesta, fostul "cârcotaș" a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare. În plus, el a primit interdicţia de a urca la volan pentru o perioadă de şase ani. 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod