Pregătește-te pentru distracția de pe pârtie cu echipamentele de schi și snowboard de la Lidl

Din 10 noiembrie, intră în clubul iubitorilor de iarnă și echipează-te complet „de la A la Zăpadă” cu articolele de îmbrăcăminte și accesoriile pentru schi și snowboard de la Lidl. Pregătește-te pentru vacanța la munte, alegând echipamentele marca Crivit, potrivite pentru a te simți confortabil și în siguranță pe pârtie.
Caută sfaturile utile din ghidul echipamentelor de schi și snowboard de la Lidl și pregătește-te pentru distracție! Chiar dacă eşti doar pasionat de sporturile de iarnă, nu neapărat un profesionist, pentru siguranța și confortul tău, este bine să alegi îmbrăcămintea și accesoriile adecvate.

Hainele pe care le vei purta în drumețiile la munte și pe pârtie ar trebui să fie confortabile, călduroase și să lase pielea să respire. Poartă lenjerie termoprotectoare și alege un base layer – pantaloni (44.99 lei) și bluză sport (59.99 lei) funcționale, care să ofere izolație pentru controlul umezelii și căldurii și să protejeze genunchii sau articulația umărului împotriva frigului.

Completează ținuta cu o bluză de schi (34.99 lei) și un hanorac de schi, din fleece (39.99 lei).
Apoi, alege o pereche de pantaloni (89.99 lei) și o jachetă de schi (129.00 lei), concepute antivânt, rezistente la apă și având cusături etanșe. În plus, asigură-te că ai mereu casca de protecție (99.99) și ochelarii pentru schi și snowboard (39.99 lei). Nu uita nici de căciulă (29.99 lei), mănuși (29.99 lei) și cagulă pentru cască (11.99 lei).

Dacă ești pasionat de snowboard, poți alege de la Lidl jachetă (149.00 lei), pantaloni (99.99 lei) sau hanorace (64.99 lei) potrivite pentru practicarea acestui sport.
Chiar și pe copii îi vei putea echipa complet pentru schi sau snowboard cu articolele de îmbrăcăminte și accesoriile marca lupilu și Crivit de la Lidl.

Din 10 noiembrie, vino la Lidl să descoperi calitatea echipamentelor de schi și snowboard la prețuri avantajoase și fii gata să cobori pe pârtie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod