Philips lansează noua generație de aspiratoare

Începând cu septembrie 2014, toate aspiratoarele au primit etichetă energetică. Aceasta urmărește să clasifice mult mai clar indicatorii de performanță ai aspiratoarelor, pentru a facilita compararea imediată a produselor și orientarea cu ușurință în luarea deciziei de cumpărare.
Uniunea Europeană a emis două directive, 665/2013 şi 666/2013,  care definesc noile standarde ale performantei unui aspirator: puterea maxima 1600 W, absorbtia minima a prafului pe covoare 70% si absortia minima a prafului pe suprafete dure  90%.

Similar etichetelor energetice întâlnite la frigidere, maşini de spălat sau televizoare, din septembrie 2014, eticheta energetica a fost aplicată şi pentru aspiratoare. Eticheta energetică afişează clasa de eficienţă energetică (în partea superioară a etichetei, indicată cu săgeţi) şi 5 indicatori de performanţă suplimentari (partea inferioară a etichetei):

Clasa emisiilor de praf
Performanța de curățare pe covoare
Consumul anual de energie (kWh/an)
Nivelul de zgomot (dB)
Performanța de curățare a suprafețelor dure

Philips şi-a luat angajamentul de a oferi sustenabilitate prin inovaţie.
Conceput să ofere performanţă ridicată pe lângă eficienţă energetică, noile aspiratoare Philips demonstrează că pot fi obţinute rezultate excelente de curăţare, chiar şi consum redus de energie.

Philips lansează în România noua gamă de aspiratoare atent proiectate pentru a oferi garanția aspirării optime, toate modelele încadrându-se în clasele energetice A şi B.

Eficiența noilor aspiratoare Philips este dată de trei elemente cheie din structura aparatelor, care permit utilizatorului o experiență plăcută și eficientă în curățarea oricărei suprafețe.

Noul Motor are pierderi minime de putere grație unei admisii izolate şi este capabil de viteze de până la 650 de km/h, cu ajutorul a peste 40.000 de rotații pe minut, de două ori mai rapid decât o mașina de Formula 1.

Tehnologiile unice Philips, AirflowMax și PowerCyclone, îmbunătăţesc performanţa aspiratoarelor.
Tehnologia AirflowMax, specifică aspiratoarelor cu sac, permite desfacerea uniformă a sacului de praf de  tip s-bag, menținând puterea de aspirare chiar și pe măsură ce sacul se umple, datorită designului special al compartimentului pentru praf. Tehnologia PowerCyclone, concepută pentru aspiratoarele fără sac, separă aerul de praf dintr-o singură mișcare datorită unui design special al vortexului. Acest tip de aspiratoare dispun de un compartiment pentru praf ușor de golit, fără crearea norilor de praf.

Capetele de aspirare TriActiveMax și TriActive+ au un design special care permite o mai buna etanșare a suprafețelor de curățat.
Deschiderea frontală a capului de aspirare este amplă, pentru aspirarea impurităților de dimensiuni mai mari, în timp ce periile laterale faciliteaza aspirarea  în apropierea mobilierului și a pereţilor.

Optimizat pentru a oferi performanțe excelente de curățare, cu un consum redus de energie, fiecare model din noua gamă Philips garantează o casă mai curată și mai confortabilă pentru tine și familia ta.     

Noua gamă de aspiratoare Philips cu performanțe maxime de aspirare și consum redus de energie include următoarele modele: cu sac – Performer Expert (A) și Performer Active (B), fără sac -  PowerPro Ultimate (A), PowerPro Expert (A) și PowerPro Active (B) și pentru suprafețe dure - Performer Active cu sac (A) și PowerPro Active, fără sac (A).

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod