Pentru un stil de viață sustenabil, Compania IKEA comercializează acum doar becuri cu led

Obiectele de iluminat sunt accesoriul secret care dau personalitate întregii camere. Iar modul în care sunt combinate lampadarele, spoturile, veiozele și, de ce nu, lumina din sertare s-a transformat într-o nouă formă de expresie. Pentru toate acestea este nevoie de un element foarte important: becul.
Din septembrie 2015, gama de iluminat disponibilă în magazinele IKEA va fi formată în totalitate din leduri sau produse compatibile cu led. Becurile cu led pot lumina până la 25.000 de ore și folosesc mai puțină energie. Astfel, factura la electricitate scade și becurile durează până la 20 de ani.

Ledul (abrevierea pentru Light Emitting Diode – dioda electroluminiscentă) este un cip de dimensiuni mici care produce lumină. Se aprinde instantaneu și are lumină continuă, similară cu lumina soarelui.

Ledurile oferă iluminat de înaltă calitate și soluții pentru preferințele și nevoile oamenilor din diferite zone ale lumii.
Clienții pot alege între lumină caldă sau rece și aproape toate becurile sunt reglabile, vin în toate formele și mărimile și la cea mai bună calitate. Compania IKEA, alături de furnizorii săi, s-a implicat în îmbunătățirea performanțelor becurilor cu led. Acum, experiența iluminatului cu led are rezultate remarcabile.
“Lumina este o parte esențială din viața de zi cu zi de acasă. Provocarea noastră a fost să adaptăm noua tehnologie la produsele pe care le aveam și să obținem astfel o gamă mai bună.
Ne străduim să-i facem pe clienții noștri să iubească ledurile. Acum pot să schimbe cu ușurință becurile vechi atunci când se ard și să le înlocuiască cu leduri. Nu este nevoie să arunce lampa preferată”,
declară Jeanette Skjelmose, Business Area Manager Lighting la IKEA.

Avantajele ledurilor IKEA
 
*Durează până la 20 de ani și își păstrează cantitatea și calitatea luminii pe termen lung

*Becurile cu led sunt disponibile în aproape toate formele și mărimile pentru a se potrivi cu toate tipurile de corpuri de iluminat

*Se aprind imediat și dau nivelul maxim de iluminare instantaneu

* Nu conțin mercur, o substanță toxică pentru oameni și mediu.
De aceea, se pot colecta pentru reciclare ca deșeuri electrice obișnuite, nu ca deșeuri periculoase

*Permit noi soluții de design
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod