Paul lansează o gamă de recipiente portabile pentru cafea și o ofertă specială pentru iubitorii acestui produs

Brutăriile Paul lansează o gamă de recipiente portabile pentru servirea cafelei, prin care clienții pot savura cantitatea dorită în orice moment: acasă, la birou sau la o plimbare cu prietenii.
Noile recipiente pentru cafea de la Paul includ pahar cu capac de silicon de 350 ml, cană termos de 380 ml şi termos de 600 ml. Recipientele de cafea se găsesc în toate brutăriile Paul din Bucureşti.

„Cafeaua este una dintre băuturile preferate ale românilor, ziua nu începe cu adevărat până când nu savurăm o cană de cafea. Însă acest ritual este reluat de multe ori pe parcursul zilei, iar ocaziile de consum sunt tot mai variate și mai dese. De aceea, ne-am gândit să oferim clienţilor noştri posibilitatea de a achiziţiona cafea în cantităţi mai mari, la preţuri speciale şi în recipiente foarte practice, pe care le pot lua cu ei oriunde şi în orice moment”
, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Astfel, clienţii care achiziţionează noile recipiente Paul şi revin în brutării cu ele pentru a achiziţiona cafea vor plăti doar jumătate din preţul acesteia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod