CLEAR - prospețime întreaga zi

Sănătatea părului nu este influențată doar de factorii genetici și alimentație, ci și de mediul înconjurător. Dr. Constantin Venerus Popa, medic primar dermatolog, ne atenționează că acesti factori pot avea efecte negative asupra scalpului, iar pentru a le atenua, bărbații pot avea în vedere următoarele sfaturi:
Dacă se pregătesc pentru o zi cu activități în aer liber și au părul scurt sau tuns zero, ar trebui să-și protejeze scalpul cu loțiune sau spray cu factor de protecție solară sau purtând pe cap o pălărie sau șapcă.

Să folosească un șampon potrivit nevoilor părului și scalpului lor și să-și spele părul de câte ori simt nevoia cu apă călduță, nu fierbinte. Apa fierbinte stimulează secreția de sebum.

După spălare, să-și usuce părul cu ajutorul unui prosop moale și să renunțe să-l frece insistent pentru a nu irita scalpul.

Atunci când petrecem mult timp în aer liber suntem mai expusi la factorii externi de mediu.
Dr. Constantin Venerus Popa adaugă:”Bărbații transpiră mai mult, sunt mai predispuși la apariția mătreții și la căderea părului. Viața activă, stresul, poluarea, transpirația, secreția ridicată de sebum, radiațiile UV, spălarea neregulată și dieta contribuie la apariția mătreții. De aceea trebuie să folosim un șampon care să curețe în profunzime, dar care să și întărească bariera naturală de protecție a scalpului.”


CLEAR Men este șamponul antimătreață pentru bărbați numărul 1 în lume.¹  Creat 100% pentru bărbați, gama de produse are la bază  BIONUTRIUM 10, un complex unic de agenți antimătreață, pro-vitamine, minerale, uleiuri și ingrediente active care elimină complet mătreața.²

CLEAR Cool Sport Menthol cu BIONUTRIUM 10 și extract de mentă este soluţia ideală pentru o senzaţie de confort ce durează 24H³ și un păr păr curat, fără mătreață.2

CLEAR 24 Fresh cu BIONUTRIUM 10 și extracte de ceai verde, ginseng este soluţia ideală pentru o senzație de prospețime ce durează întreaga zi³ și un păr curat, fără mătreață.2

CLEAR Refreshing Grease cu BIONUTRIUM 10 și esenţe de citrice este soluţia ideală pentru a ajuta la menținerea sub control a scalpului cu tendință de îngrășare.
Îndepărtează încă de la prima utilizare excesul de sebum pentru un par păr curat, fără mătreață. 2

CLEAR Men. Zero Mătreață.2 Nimic de ascuns.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod