Pampers Premium Care are acum grijă şi de pielea fragilă a bebeluşilor prematuri

Găsirea unei modalităţi eficiente de îngrijire a pielii unui copil reprezintă o sarcină importantă pentru fiecare mamă. Protejarea pielii subţiri şi imature a copiilor născuţi prea mici sau prea repede, vine de asemenea cu multe provocări pentru mămici.
Găsirea unei modalităţi eficiente de îngrijire a pielii unui copil reprezintă o sarcină importantă pentru fiecare mamă. Protejarea pielii subţiri şi imature a copiilor născuţi prea mici sau prea repede, vine de asemenea cu multe provocări pentru mămici.

De aceea, Pampers a extins acum promisiunea de protecţie a pielii, prin introducerea mărimii 0 în cadrul gamei Pampers Premium Care, disponibilă de acum în mărimi de la 0 la 5. Acest angajament de îngrijire a pielii bebeluşului a fost recunoscut, Pampers Premium Care fiind recomandat de Societatea Română de Pediatrie. Pentru o protecţie de 5 stele a celui mic, scutecele Pampers Premium Care asigură cea mai bună îngrijire şi protecţie pielii, mămicile putând fi sigure ca au făcut cea mai bună alegere pentru sănătatea şi dezvoltarea armonioasă a copilaşul lor.

Pampers Premium Care - mărimea 0 a fost atent proiectat, ţinând cont de nevoile speciale ale pielii copiilor care la naştere au avut greutăţi mici.
Cele cinci beneficii ale protecţiei de cinci stele de la Pampers Premium Care se referă la: Ultra îngrijire: disponibil pentru toate mărimile, stratul exterior lasă pielea să respire, iar  loţiunea specială din Aloe Vera (mărimile 1-5) are un efect hidratant şi protector asupra pielii celui mic;  Ultra uscat: tehnologia superioară Dry Max este clinic testată pentru a păstra pielea micuţului uscată până la 12 ore, în timp ce stratul tip fagure, disponibil până la mărimea 3,  absoarbe scaunele moi; Ultra subţire: cu până la 20% mai subţire şi mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebeluşului; Ultra fixare: Pentru o fixare pe cât de sigură, pe atât de confortabilă, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate mărimile.
Benzile suprapuse, disponibile pentru mărimile 0-2 îi permit bebeluşului să se mişte în voie, în timp ce decupajul din zona ombilicală elimină posibile frecări ale burticii bebeluşului de scutec; Ultra confort: Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum şi mai catifelat, protejează cu delicateţe zona acoperită de scutec.

Creat ca urmare a sugestiilor primite din partea părinţilor şi dezvoltat în colaborare cu personal pediatric, noul Pampers Premium Care este disponibil în varianta cu indicator de umezeală pentru mărimile 0-3. Acesta îşi schimbă culoarea din galben în albastru atunci când intră în contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentând un instrument folositor pentru toate mămicile, ajuntându-le pe acestea să ştie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.


Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alături de şerveţele umede Pampers Sensitive îi va da oricărei mămici oportunitatea de a-i oferi copilaşului său protecţia şi îngrijirea pielii de care are nevoie.
Acestea sunt testate dermatologic, fiind dovedită blândeţea lor asupra pielii bebeluşilor, inclusiv asupra celei fragile a micuţilor născuţi prematur. Mamele vor să asigure copiilor lor tot ce este mai bun. Datorită celei mai recente inovaţii de la Pampers, Pampers Premium Care este scutecul care oferă o protecţie de 5 stele micuţilor născuţi înainte de termen, înţelegând nevoile pielii tuturor bebeluşilor.  Produsul poate fi achizitionat din magazinele de specialitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod