Nu toate sucurile sunt create egal...

Ştiaţi ca intr-o cutie de cola normala, aveţi 39 g de zahăr? Ai manca 10 cuburi de zahăr? Nu te lipsi de băutura dumneavoastră preferată. Cu SodaStream, descopera o soluţie inteligenta de care te poti bucura mai mult!
Ştiaţi ca intr-o cutie de cola normala, aveţi 39 g de zahăr? Ai manca 10 cuburi de zahăr? Nu te lipsi de băutura dumneavoastră preferată. Cu SodaStream, descopera o soluţie inteligenta de care te poti bucura mai mult! Băuturile făcute cu siropuri SodaStream au 2/3 mai puţine calorii decât băuturile comerciale. Acestea conţin mai putina sare, nu au fructoză din sirop de porumb, nu contin alergeni, nu au organisme modificate genetic, iar unele nu conţin conservanţi. Puteţi controla cantitatea exactă pe care doriţi: mai mult sau mai puţin zahar, mai mult sau mai puţin gust.
Băuturile familiei dumneavoastră sunt mai sănătoase.

Caută un DrinksMaker SodaStream (on-line, în hipermarketuri, la specialiştii Electrocasnice). Asiguraţi-vă propria apă carbagazoasa de la domiciliu, în 3 secunde, fără electricitate, fără tam-tam, fara curăţare... Apoi, alege o aromă de suc SodaStream: este una pentru fiecare gust. Adauga un capac de suc la apa ta carbogazoasa si asta este. Fiecare flacon mic face 12 l de băuturi reconstituite. Băuturile sunt de 4 ori mai concentrate decât cele mai multe concentrate comerciale: nu mai trebuie sa cari si sa depozitezi morman de sticle în bucătăria dumneavoastră.
Şi nu trebuie sa plăteşti pentru apa! Ele sunt astfel de o mare valoare din punct de vedere economic. Descoperiţi siropurile SodaStream, cu oferta speciala on-line: 5 pentru preţul de 4.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod