Nu mai trebuie să cărați sticle cu SodaStream!

Ați obosit să cărați sticle grele de băuturi răcoritoare pentru familia dumneavoastră? De a le vedea cum vă invadează bucătăria, până la punctul în care nu mai ştiți unde să le păstrați?

De senzaţia de vinovăție că nu sunteți capabili să reciclați corect toate sticlele goale şi cutiile?. Uite soluţia: vă creaţi propriile băuturi carbogazoase la domiciliu!


Cu un DrinksMaker SodaStream, un aparat nou de bucătărie drăguț, vă puteți transforma apa de bază în apă acidulată şi în sucuri, datorită gamei sale largi de siropuri.

În interiorul sifonului, cu un cilindru subțire de CO2 carbonatați în jur de 80 de litri de băuturi şi este uşor de înlocuit cu unul plin pe internet , în hypermarket-uri și în magazine de Electrocasnice. Fără curăţare, fără energie electrică, fără baterii, fără încurcături ... și fără dureri de spate!


Un alt mare avantaj cu sistemul de SodaStream este că puteţi alege cât de mult bioxid de carbon să folosiți şi cât de aromată va fi băutura, din moment ce dumneavoastră o creați.
Ce libertate! Alegeţi din modelele diferite pe cel care vi s-ar potrivi cel mai bine stilul dumneavoastră. Pret recomandat: de la 344 pana la 499 lei. Mai multe detalii pe http://www.sodastream.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod