România mondenă: 9 vedete care au fost jefuite. Vezi ce li s-a furat!

27 August 2012
Chiar dacă sunt persoane publice, vedetele noastre nu au fost ocolite de hoţi. Fie au fost alese de tâlhari pentru că le-au considerat "o pradă bună", fie nu au ştiut cine sunt, personaje precum, Dana Nălbaru sau Bianca Drăguşanu, au fost victimele unor astfel de incidente nefericite.
1 din 10

Dana Nălbaru a rămas fără laptop-uri

În urmă cu doar câteva zile, Dana Nălbaru a scris pe blogul personal că i-a fost spartă locuinţa. Artista a rămas fără mai multe lucruri de valoare, printre care şi două laptop-uri. "Mi-am cumpărat un Ipad. Nu aş fi făcut-o dacă nu mi-ar fi spart hoţii casa şi ar fi furat, printre altele, cele două laptop-uri pe care le deţineam. Mi-am înăbuşit supărarea, căci acolo aveam o grămadă de poze şi filmuleţe personale, cu mine şi familia mea şi acum încerc să mă "descurc" cu noul "instrument"... Recunosc, învăţ destul de greu şi mi-a luat ceva timp să învăţ cum să încarc poze şi multe altele", a scris vedeta pe blog. Contactată telefonic de reporterii Libertatea, solista trupei HI-Q nu a vrut să comenteze mai mult despre acest subiect, dar a precizat că nefericitul incident s-a petrecut mai demult.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aikon007 pe 27 Aug 2012, 11:04
    Buna cer scuze pentru deranj dar ..

    ............. dar daca vrei sa stai de vorba cu un baiat id-ul meu este enache_cristian85 imi doresc tare mult sa cunoasc o fata care este singura.Am 27 de ani sunt din Bucuresti

    1
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod