Noul parfum masculin Gentlemen Only de la Givenchy!

Lăsând în urmă un miros elegant și distinctiv, Gentlemen Only reinterpretează parfumul bărbătesc clasic folosind cele mai bune esențe și ingrediente naturale.

Acest parfum lemnos neo-aromatic a fost creat pentru oamenii moderni, care nu se tem să-și afirme personalitatea, cu simplitate și nonșalanță. Parfumul degajă  la început o prospețime aromată și picantă - un amestec de mandarină portocalie verde, boabe de piper roz, nucșoară și frunze de mesteacăn – ca o amprentă binevoitoare. Apoi, adâncimea și senzualitatea extremă sunt dezvăluite de un trio de lemn nobil (cedru, patchouli, vetiver) înainte ca domnia puternică și fermecătoare a tămâii să preia conducerea.


Gentlemen Only este un parfum distinct, deliberat și fermecător.

Este delicios de tulburător, cu amestecul său de prospețime, senzualitate și calități animalice. Un parfum pentru un bărbat cu gust. Un parfum pentru un gentleman.

Hubert de Givenchy sparge codurile parfumului tradițional bărbătesc, bazat pe apă de cologne și arome de lavandă, creând Gentleman Givenchy, un parfum puternic, distins si rebel, centrat în jurul unui acord lemnos aromatic. Acest cult al parfumului din anii 1970, cu personalitatea lui  foarte puternică și avangardistă, a rămas un favorit al domnilor de talie mondială, care regăsesc în el afirmarea propriei personalități, undeva între îndrăzneală și eleganță.

Domnul secolului 21 s-a schimbat.
În timp ce este încă atașat de valorile personale, el trăiește și în  prezent - era  zilelor noastre: vibrantă, complexă, globală.  Eleganța sa naturală, rafinată este o reflectare a vremurilor. Valorificând sticla emblematica a parfumurilor bărbătești legendare Givenchy și oferind în același timp o semnătură olfactivă unică, Casa Givenchy a împins seducția, luxul și impertinență pe noi culmi. Pentru domnul modern, Givenchy lansează un parfum bărbătesc nou, care revizitează bogata moștenire a brandului.

Într-o sticlă contemporană și clasică în același timp, care amintește de sticla de băutură a unui gentleman englez și de sticla originală Givenchy Gentleman, parfumul își proiectează reflecțiile  sale magnetice, intr-o nuanță de albastru, ca pe un ecou al modernismului de azi.
Acoperit cu un capac din metal mat, într-o nuanță de gri ce seamănă cu țeava unui pistol, flaconul din sticlă groasă cântărește în mână la fel ca un obiect prețios, chic si foarte masculin.

Gentlemen Only Givenchy se va gasi din martie (exclusive Sephora) si aprilie in toate parfumerii: Sephora, Marionnaud, Kendra si  B&B Collection. 

 

Pret: 50 ml 259 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod