Noul fier de călcat Philips PerfectCare Xpress

Philips schimbă definitiv modul în care îţi calci hainele. Acum poţi călca rapid orice tip de material, de la mătase la in, bumbac sau caşmir, fără nicio setare şi fără risc de ardere a materialelor sau uzură.
Philips schimbă definitiv modul în care îţi calci hainele. Acum poţi călca rapid orice tip de material, de la mătase la in, bumbac sau caşmir, fără nicio setare şi fără risc de ardere a materialelor sau uzură.

Cu noul fier de călcat Philips PerfectCare Xpress GC5060, unic în România, călcatul devine o joacă. Fierul de călcat este uşor de utilizat graţie tehnologiei OptimalTemp: combinaţia perfectă de abur şi temperatură indiferent de tipul de material. În plus, nu necesită nicio setare, caracteristică întâlnită doar la fiarele de călcat Philips PerfectCare.   

Philips PerfectCare Xpress este dotat cu tehnologia Optimal Temp care combină perfect temperatura cu puterea aburului şi reprezintă o nouă eră în domeniul călcatului hainelor.
Inovatorul senzor de detectare a mişcării activează aburul automat atunci când deplasezi fierul pe masa de călcat. Acest lucru asigură cantitatea potrivită de abur pentru îndepărtarea eficientă a cutelor.

Datorită tehnologiei Optimal Temp, Philips PerfectCare Xpress are o singură setare perfectă pentru toate hainele şi vă permite să călcaţi toate tipurile de materiale ce pot fi călcate, în orice ordine, fără a regla temperatura fierului sau setarea aburului. Astfel, nu trebuie să mai pierdeți timpul citind etichetele şi modificând setările fierului de călcat.
Mai mult, procesorul Smart Control păstrează talpa fierului la o temperatură constantă şi, chiar şi lăsat până la cinci minute pe ţesături, nu există riscul de ardere sau de creare a luciului.

Astfel, călcatul devine cu adevărat simplu.  Indiferent că este vorba de bumbac sau lână, Philips PerfectCare Xpress are rezultate de călcare excelente chiar şi pentru cele mai dificile materiale, având un jet de abur puternic şi constant, de până la 65g/min pentru o îndepărtare eficientă a cutelor. Fierul de călcat este dotat cu un sensor automat pentru abur cu detectarea mişcării care activează aburul atunci când se deplasează fierul pe masa de călcat.

Cu orificii de aerisire pentru netezirea eficientă a cutelor, talpa SteamGlide a fost proiectată cu un înveliş de ceramică de calitate superioară pentru alunecare facilă pe orice material astfel încât să poţi termina extrem de repede de călcat.
Pentru ca momentele de neatenţie să nu rezulte în distrugerea hainelor tale preferate, fierul se opreşte automat atunci când este ţinut nemişcat timp de 30 de secunde pe talpă sau pe o latură sau timp de 8 minute în poziţie verticală.  În gama Philips PerfectCare Xpress sunt disponibile următoarele modele: GC5050, GC5055 şi GC5060. Este recomandată folosirea apei dedurizate. Noul fier de călcat Philips PerfectCare Xpress GC5050 poate fi achizitionat la pretul de 560 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod