Noul concept Blaxy Premium Resort: de la 19 euro pe zi, vacanță la mare

Blaxy Premium Resort lansează o promoție pe perioadă limitată pentru sejururi pe litoralul Mării Negre, începând cu 19 euro/zi. Promoția Blaxy Premium Resort este valabilă până pe 25 iunie. Un astfel de pachet promoțional cumpărat este primul pas spre o achiziție imobiliară. În afară de o vacanță la mare la cele mai mici prețuri, pachetul devine prima parte din investiția profitabilă într-o proprietate periodică.

"Ne pregătim pentru sezonul estival și cea mai plăcută surpriză pentru turiști este posibilitatea de a achiziționa un sejur la un preț fără concurență: 19 euro pe zi, într-un condo (apartament) modern mobilat și integral echipat.

Promoția este destinată celor care se înscriu în Blaxy Club, un nou club de vacanță care pune la dispoziția membrilor nenumărate facilități, avantaje, discounturi pentru servicii, dar și premii-surpriză. Practic, aceștia beneficiază astfel de două săptămâni de vacanță: una în calitate de turiști și una în calitate de proprietari. Pentru a primi cardul de membru Blaxy Club, tot ce trebuie să facă un cumpărător este să apeleze linia gratuită 0800 500 001 și un consultant îl va ghida, pe tot parcursul procesului de înscriere în Blaxy Club”, a declarat Ion Idu, director general Blaxy Premium Resort.
 

Blaxy Premium Resort propune conceptul inovator de proprietate periodică, utilizat cu succes în mai multe destinații turistice de top, oferind clienților posibilitatea de a achiziționa o proprietate de vacanță pentru o anumită perioadă de timp, în fiecare an, pentru toata viața. Avantajele proprietății periodice sunt multiple, aceasta putând fi închiriată, vândută, ipotecată sau chiar lăsată moștenire.

În cadrul promoției actuale, banii pentru plata sejurului de anul acesta, la Blaxy Premium Resort, se pot transforma în avans pentru achiziționarea apartamentului în care clientul își poate petrece vacanța pe viata.  Blaxy Premium Resort pune la dispoziția clienților 540 de camere tip condo (studio) și double condo (două camere), complet mobilate și utilate.

Situat lângă stațiunea Olimp, departe de agitația cotidiană, Blaxy Premium Resort este poziționat acolo unde Marea Neagră se întâlnește, la margine de pădure, cu lacul Tatlageac. Plaja privată de 10.000 mp, cele 4 piscine exterioare, barurile, restaurantul, amfiteatrul de vară, Kids Club, parcarea privată și o multitudine de alte facilități creează simultan vacanța perfectă și investiția profitabilă. Mai multe detalii despre campanie pot fi găsite aici: http://blaxy.ro/campanie-vacanta

*Conform conceptului de proprietate periodică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod