Izolarea fonică, soluția ideală pentru relaxare deplină

Claxoane interminabile, volumul televizorului la maxim și vecini mereu puși pe party? O recuzită de zgomote ce redă zilnic tumultul cotidian. Renunță să cauți alternative și bifează în planul de renovare sau de construcție izolarea fonică, pentru o armonie perfectă și relaxare deplină în casa ta.  

Zgomot de tocuri, de mașini sau televizorul vecinului? Auzi sunetul avionului și deja te gândești la o vacanță pe insulă unde doar valurile mării și ciripitul păsărilor te fac să tresalți.

Vezi viața în roz și înainte de a cumpăra biletul, cere sfatul unui specialist în stabilirea tipului de zgomot din locuința ta.

Odată identificată sursa, izolează inteligent cu Isover - produse cu rezistivitate optimă la flux de aer pentru un confort acustic optim, exact așa cum îți dorești. Aplică pe suprafețe, pereți, acoperișuri sau planșee, sistemele Isover ce atenuează cu până la zece decibeli nivelul de zgomot din clădirile recent renovate sau cele nou construite.

Începe cu pereții exteriori, plachează-i cu Isover PROFI FASSADE în sistem ETICS și beneficiezi în plus și de protecție împotriva căldurii.

Continuă cu cei despărțitori, pe care îi izolezi cu vata de sticlă Isover AKUSTO, iar prima etapă de remodelare a casei este la final.

Take a break! Recitește proiectul de renovare și apoi continuă transformarea podului în mansarda perfectă cu Uniroll Plus, saltelele de vată minerală ce atenuează eficient zgomotul din exterior provenit de la avioane sau ploaie. Nu uita! Completează cu ferestre și uși în design contemporan, mobilier shabby chic și ai creat un spațiu doar al tău! Decor romantic, estetică desăvârșită și controlul absolut al zgomotului!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod