NIVEA MEN CREME: ajutorul de încredere al bărbaţilor în Luna Femeilor

În luna martie, încrederea devine cel mai important secret al fiecărui bărbat. Fie că ne referim la alegerea cadoului perfect sau la timpul petrecut împreună, luna asta, totul începe cu ea. NIVEA MEN CREME te învaţă să îi oferi momente speciale până în cele mai mici detalii, cu trei trucuri simple:

1. Oferă-i un cadou parfumat – primăvara este anotimpul bucuriilor, așa că nimic nu va egala bucuria primirii florilor ei preferate sau al desertului pe care îl adoră

2. Surprinde-o cu tandrețe și umor – poate i-ai cumpărat deja un cadou romantic, dar ce-ar fi să îi adaugi un strop de umor? Creează-i un set de vouchere personalizate, scrise de mână, prin care îi oferi timpul și afecțiunea ta: îmbrățișări, alinturi, un masaj sau “Hai că mă duc eu să fac cumpărăturile!” – totul este permis!

3.

Arată-i că în ciuda eforturilor făcute, nu ai uitat să ai grijă de tine – un lucru pe care orice femeie îl apreciază este aspectul îngrijit. Oferă-i corpului tău o hidratare intensă cu NIVEA MEN CREME. Formula uşoară a primei creme 100% masculine nu lasă urme grase, nu este lipicioasă şi se absoarbe rapid în piele. Se poate aplica pe faţă, mâini şi corp.

Fii eroul lunii martie alături de NIVEA MEN Creme! Preţ maxim recomandat NIVEA MEN Creme: 16.29  lei (150 ml); 10.29 lei (75 ml); 5.49 lei (30 ml).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod