Light


Facebook Twitter Comenteaza
Ai citit pana acum zeci de articole despre cum sa te mentii in forma. Frumusete, dieta, lifestyle si asa mai departe. Acesta nu este inca unul dintre ele. Deja stii cum sa te ingrijesti. Dar hainele tale? Stim cat de mult le iubesti! Iata un articol despre cum sa-ti mentii hainele in forma!

Suna ciudat?

Intr-adevar, hainele nu iau in greutate. Ele se decoloreaza, se scamoseaza, se largesc sau devin aspre, dupa caz. Si, odata ajunse asa, sunt pierdute pentru totdeauna. N-o sa mai arate ca la inceput, orice le-ai face. Posibil sa te fi obisnuit deja cu ideea. Nu e cazul!

Cu putina atentie, vei invata sa-ti salvezi hainele de la un sfarsit sigur. Garderoba este de vina pentru multe gauri in buget, iar o haina pe care n-o mai poti purta este o gaura in garderoba. Un mic cerc vicios care costa! Ca sa nu mai spunem de cat de mult te atasezi de unele dintre ele...

Ce-i de facut?

Ai grija cu ce le speli! Pare banal, insa secretul sta in detergent. Din fericire, exista si pentru hainele tale ceva light! Detergentii pudra sunt mult prea duri pentru anumite tesaturi. Cu cat acestea sunt mai delicate, cu atat vor avea mai mult de suferit la fiecare spalare. Sa speli cu detergent pudra o camasa fara nici o pata este ca si cum ti-ai spala masina cu peria de sarma. Cam asa ceva se intampla in masina ta de spalat. Imagineaza-ti...

Hainele "nevinovate" nu merita un asemenea tratament. Spala-le light! Spala-le cu Perwoll! Este un detergent usor, special creat pentru hainele la care nu vrei sa renunti. El nu va ataca nicio culoare, nicio tesatura, oricat ar fi de fina. Nu vei mai observa modificari de la o spalare la alta. Vei avea timp sa te bucuri de hainele tale.

Pentru ca Perwoll a inteles nevoile hainelor tale, iti vine in ajutor cu 3 variante potrivite pentru orice garderoba. Perwoll Balsam Magic este detergentul tesaturilor delicate din lana sau matase. Le va ingriji cu ingredientul sau special, CareBalsam, iar extractul de casmir le va proteja si le va pastra pufoase ca in prima zi.

Pentru ca hainele colorate sa-si pastreze culorile vii si stralucitoare, spala-le numai cu Perwoll Color Magic. Ingredientul sau special ColorFix va pastra culoarea intacta.

Iar pentru cele negre, ai Perwoll Black Magic. Negrul va ramane la fel de seducator, datorita ingredientului special BlackFix. Nu numai ca vor fi incantate... hainele tale vor fi in forma!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod