Lampe Berger pe piața din România!

Brandul Lampe Berger – un jucător important în piața aromelor pentru casă (Home Fragrances) -  a intrat pe piața din România în 2013, prin intermediul partenerului Tycoon Trade, având drept punct de vânzare o insula în Băneasa Shopping City și un magazin în AFI Cotroceni.  Lampe Berger este prezent în aproape toate țările din lume, în special în Europa care reprezintă 64% din cifra de afaceri globală, urmând Statele Unite și Canada cu 23% din cifra de afaceri și Asia care reprezintă 13%.

Puțină Istorie.
La începuturi, misiunea Lampe Berger Paris a fost de a avea grijă de calitatea aerului în interior. Inventat în 1898, sistemul de difuzie prin catalizare Lampe Berger încă nu are rival în purificarea aerului din casa ta, prin distrugerea totală a oricărui miros neplăcut, în timp ce arome delicate sunt eliberate în aer.

Portofoliu. Pentru a fi potrivite pentru orice gust, colecția Lampe Berger conține peste 100 de modele de lămpi și peste 50 de Parfums de Maison. Varietatea de lămpi Berger cuprinde modele clasice, dar și moderne și trendy, precum și ediții limitate create de designeri celebri.
Lămpile ”Editions d’Art” au fost create de desgineri contemporani de succes, fiind extraordinare din  toate punctele de vedere, de la conceptul creativ și până la producție. De asemenea, materiale autentice, de cea mai bună calitate contribuie la performanța lor tehnică de excepție.

Special pentru sezonul de Crăciun de anul acesta, Lampe Berger a creat un model în două variante: roșu și transparent, un set perfect pentru un cadou de Crăciun pentru cei dragi!

Mecanism de funcționare.
Datorită atenției pe care o acordă calității în toate aspectele sale, Lampe Berger se conduce după regula difuzării în aer a acelor substanțe perfect dezvoltate și controlate. Testarea regulată de către un laborator independent atestă absența vaporilor și a BTEX detectabile (benzen, polistiren, naftalină, formaldehidă și acetaldehidă) în timpul difuzării.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod