SLABESTE INAINTE DE SARBATORI CU DIETA VEGETARIANA DE POST

Frenezia sarbatorilor de iarna nu intarzie sa apara si deja primele semne ca domnii si doamnele se pregatesc temeinic au inceput sa se vada. In fiecare an, pe langa cumparaturile traditionale de Craciun si Revelion se intetesc discutiile despre tinute, trupuri bine lucrate si aparitii stralucitoare in cadrul petrecerilor.
O dieta corespunzatoare, exercitiile fizice regulate si strategiile de control al stresului sunt principalele modalitati de scadere in greutate. Hrana este principala sursa de energie necesara sustinerii activitatii tuturor celulelor din organism. Daca la sport si meditatie pentru relaxare trebuie sa ne implicam personal, cand vine vorba de dieta si pregatirea meniurilor potrivite pentru un stil de viata sanatos timpul nu este generos deloc. De cele mai multe ori lasam acest aspect la voia intamplarii, luam mese haotice si lipsite de elemente importante pentru organism.

Pentru a veni in intampinarea celor care vor sa aiba o aparitie de neuitat la petrecerea de Craciun sau Revelion, Diet to Go lanseaza in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna dieta vegetarian de post cu livrare in Bucuresti.
“Dieta vegetariana – de post” a fost dezvoltata astfel incat sa ofere mancare delicioasa si sanatoasa pentru cei care doresc sa tina post si, in acelasi timp, sa manance sanatos sau sa slabeasca urmand o dieta bogata in fructe si legume.

Dieta vegetariana de post inglobeaza multe alimente proaspete cu valoare nutritionala crescuta, pentru ca organismul sa beneficieze de toti nutrientii. Dieta poate duce la slabirea a 2-3 kg intr-o saptamana (in functie de regimul alimentar urmat inainte de inceperea dietei). Dieta vegetariana de post Diet to Go poate fi comandata in varianta pentru 7 zile sau 14 zile. Diet to Go livreaza acasa sau birou in fiecare zi mancarea aferenta zilei in care va aflati la dieta, astfel ca timpul alocat pregatirii mesei si al cumparaturilor aferente este eliminat, lasand loc altor activitati importante.
Daca te intrebi ce contine meniul dietei vegetariene de 7 zile, iata care sunt preparatele pe care le poti savura zilnic:
 
Ziua 1:
Pranz: Musaca greceasca de legume
Gustare ora 4: Mar verde
Cina: Salata “fitness” cu baby spinach si cascaval de post

Ziua 2:
Mic dejun: Salata “Fresh Start” de fructe
Pranz: Legume la tigaie ȋn stil Asiatic
Gustare ora 4: Iaurt “Gustare” de post din soia
Cina: Salata taraneasca

Ziua 3:
Mic dejun: Rondele de morcov
Pranz: Penne Arabiata
Gustare ora 4: “Portocala de dupa amiaza”
Cina: Frigarui de legume cu sos de rosii

Ziua 4:
Mic dejun: Gustare “Energy”
Prânz: Supa de legume
Gustare ora 4: Punguta cu alune
Cina: Salata Waldorf cu trandafiri de cascaval de post si miez de nuca

Ziua 5:
Mic dejun: Mini salata savuroasa
Prânz: Buchet de fasole verde cu rosii
Gustare ora 4: Bastonase de morcov
Cina: Salata de telina cu mar si rosii cherry

Ziua 6:
Mic dejun: Cutiuta cu cereale
Pranz: Vinete umplute
Gustare ora 4:  Punguta cu migdale
Cina: Salata Vitamina C

Ziua 7:
Mic dejun: Grepfruit-ul de dimineata
Pranz: Mancare savuroasa de ciuperci cu broccoli si masline
Gustare ora 4: Para zemoasa
Cina: Cuburi de vinete cu sos de rosii gratinate cu cascaval vegetal
 
Costul dietei pentru 7 zile este de 399 lei, iar pentru 14 zile este de 728 lei.
Pe langa dieta vegetariana de post, cei care doresc ceva mai consistent pot alege de pe www.diettogo.ro dieta usor de tinut, dieta de mentinere sau cea ovo-lacto-vegetariana.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod