KIKA îți propune un stil de decorare nonconformist – stilul factory industrial

Definit prin forme geometrice cu linii drepte, materiale neprelucrate, combinații sobre de materiale și culori, stilul industrial propus de KIKA are o expresivitate puternică, subliniată mai ales prin accesorii și spații de depozitare ultra-funcționale.

Stilul Industria factory își are rădăcinile sau este similar cu stilul contemporan de design Loft, care s-a dezvoltat din nevoia naturală de a decora spațiile industriale nefolosite, devenite locuințe urbane. Este vorba despre hale, fabrici, ateliere și depozite convertite în spații de locuit.

Masculin sau feminin, stilul industrial propus de KIKA păstrează în centrul atenției lemnul în toate stadiile de prelucrare împreună cu metalul sau chiar pielea.
Lemnul este cel care conferă, totodată, căldură şi naturaleţe oricărui interior.

Partenerul tău va fi încântat de mobila cu forme geometrice bine structurate și linii drepte. În plus, va aprecia partea practică a stilului. Pentru el, păstrează în living piesele din lemn nefinisat, îmbinat armonios cu metal şi inserţii din piele și alege accesorii cu aer industrial – corpuri de iluminat din materiale ce imită oțelul cu design simplu, industrial, elemente de depozitat sub forma unor mini-containere decorate cu mesaje text, ceasuri de perete stil factory, iar pe post de masă de cafea, cufere îmbrăcate în piele cu încuietori metalice.
Bine alese, vor da locuinței tale un look unitar.

Chiar dacă stilul industrial poate părea destul de anost și rece pentru că predomină maroul, roșcatul și cărămiziul, poți folosi tonurile calde ale decorațiunilor pentru a crea un spațiu primitor. Inclusiv biroul de lucru poate fi amenajat în acest stil atât de actual.  Elementele de decor simple sunt adevărate statement-uri într-un proiect de amenajare factory. Optează pentru pardoseli din lemn, beton sau piatră arsă ce rămân neacoperite și îmbină-le cu elemente de accent reprezentate de covoare țesute manual, cu modele tradiționale.

Amplasează o canapea din piele naturală sau ecologică și alege câteva perne cu text imprimat, pentru un plus de originalitate, pune pe podea un covor din blană naturală.
Joacă-te cu imaginația și caută accesorii deosebite, cum ar fi cutii de unelte din lemn sau cufere, rame foto.

Folosește ca locuri de depozitare rafturi înalte, din metal, deschise. Sunt utile, pentru că vei găsi imadiat ceea ce ai nevoie.

Combină piesele de mobilier în stil vintage cu cele moderne, în culori îndrăznețe, pentru un joc de contrast și rezultatul va fi unul inedit. Folosește, în plus, accesorii viu colorate, pentru o amprentă personală. Combinate cu gust şi în mod echilibrat, se vor pune reciproc în valoare şi vor asigura o atmosferă veselă.

Bucurați-vă, amândoi, de un stil trendy, nonconformist și practic în același timp.

Ca să fiți la curent cu trendurile de design kika vă invităm și pe pagina de Facebook/kika-RO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod