C’est fini! Kilogramele nu se mai lipesc de tine

Te-ai întrebat vreodată cum reușesc cochetele franțuzoaice să nu se îngrașe, mai ales că printre rețetele lor favorite se află tartele, madlenele și cornulețele cu unt? Află că ele pun accentul pe prospețime, diversitate, echilibru și, mai ales plăcere, fără să se grăbească însă nici atunci când își pregătesc masa, nici atunci când o servesc. Un alt secret sunt porțiile mici și dese și dieta bazată pe gustul inconfundabil al alimentelor de bază: legume, pește, fructe de mare, carne de pasăre.
Le poți prepara și tu extrem de ușor, cu rezultate ca ale unui adevărat chef, folosind Control Ceramic de la Tefal, prima gamă de tigăi cu înveliș ceramic care încorporează Thermo-Spot, indicatorul de temperatură exclusiv. Imediat ce acesta se înroșește, poți fi sigură că temperatura este optimă pentru a începe să prepari rețete delicioase, păstrând toate aromele alimentelor. Carnea și legumele devin crocante, iar sosurile capătă o savoare uimitoare.

Inspiră-te din bucătăria franceză, alege slow-food și astfel kilogramele nu se vor mai lipi de tine! La fel cum nimic nu se lipește de tigăile non-adezive Ceramic Control.
Moderne, ultra-rezistente și ușor de curățat, ele te vor lăsa să descoperi plăcerea gastronomiei rafinate și, în același timp, echilibrate și sănătoase, fără a-ți răpi prea mult timp în bucătărie. Preia controlul alimentației tale cu Ceramic Control și fă-ți toate plăcerile culinare!

Tigaie Ceramic Control, 26 cm- 79 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod