Joc, magie si copilarie, numai la Gymboland!

Marţi după-amiaza, la Gymboland, în AFI Palace Cotroceni, părinţii au regăsit magia copilăriei alături de cei mici. Copiii s-au distrat în compania animatorilor Gymboland, iar Teatrul Interactiv Mozart
i-a impulsionat să gestioneze roluri prin joacă, sprijinindu-le iniţiativa şi ajutându-i să-şi înfrângă emoţiile.

Reputata actriţă Ioana Chelaru, consacrată pentru vasta sa experienţă acumulată în cadrul Teatrului Ţăndărică, a stimulat creativitatea copiilor chiar pe scena, încurajându-i să se exprime în faţa unei audienţe necunoscute.

Întreaga familie a luat parte la sărbătoare alături de personaje de poveste,  într-un loc în care inovaţia şi siguranţa celor mici sunt prioritare.

Într-un spaţiu magic şi presărat cu zâmbete colorate, atât fericirea de pe chipul copiilor, cât şi ultimele tehnologii în materie de entertainment educaţional au fost elementele cheie ce au asigurat reuşita unei seri de joacă în familie.

Pentru luna iunie, Gymboland le-a pregătit copiilor o serie de petreceri alături de Pogonici - binecunoscutul maestru de ceremonii Gymboland, Violetta, Minnie Mouse, super eroii lor preferaţi, dar s-au distrat pe cinste şi la concursurile de dans, şah sau în cadrul atelierelor de creaţie.


Nu este copil care să nu fie fericit la Gymboland, acest univers al copilăriei fără de sfârşit, cu resurse inepuizabile de distracţie, petrecere, joc şi voie bună.

Gymboland promovează conceptul de joc formativ, oferindu-le celor mici toate metodele creative şi instrumentele necesare pentru dezvoltarea imaginaţiei şi extinderea tuturor simţurilor.
Spaţiile de joacă din Bucureşti şi din ţară oferă posibilităţi nelimitate de divertisment pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, iar părinţilor satisfacţia de a-i şti pe aceştia în deplină siguranţă.



La Gymboland, copiii îşi întâlnesc personajele favorite din poveşti, au parte de activităţi educative şi interactive, experimentează cadre miniaturizate din viaţa de zi cu zi a adulţilor şi se bucură de jocurile copilăriei.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod