Fetita care seamana cu Taylor Swift

O fetiţă de 12 ani, noua Taylor Swift - VIDEO

O fetiţă de 12 ani a făcut senzaţie la America's Got Talent, iar juratul Simon Cowell a numit-o noua Taylor Swift.

Grace VanderWaal a ales să interpreteze în cadrul show-ului America's Got Talent o melodie proprie, compusă pentru voce şi ukulele, iar acest lucru de regulă nu iese foarte bine în cadrul acestor emisiuni în căutare de noi talente. Fetiţa a intrat pe scenă cu încredere, optimism şi când a fost întrebată dacă crede că va câştiga premiul cel mare ea a răspuns simplu: "cred în miracole, aşa că orice este posibil", scrie mtv.com 

Pentru această preselecţie, Grace a ales o melodie originală, iar versurile şi modul de interpretare a uimit atât publicul cât şi juraţii care i-au adus numai cuvinte de laudă.

La finalul melodie în care Grace cânta că ea nu se ia după regulile jocului, toţi juraţii s-au ridicat în picioare şi au aplaudat-o, în timp ce ea a izbucnit în lacrimi de fericire.

Howie Mandel, unul dintre juraţi a numit-o "un miracol în viaţă" şi a apăsat butonul auriu care duce concurentul direct în semifinală.

Nici Simon Cowell care este recunoscut pentru criticile sale nu a rezistat în faţa talentului fetiţei şi i-a spus că este "specială", "un star". "Cred că eşti noua Taylor Swift", a adăugat el la final.


Grace are până şi anumite grimase care-ţi amintesc de vestita Taylor Swift şi se aseamănă puţin fizic. Juraţii au decis să o trimită direct în seminifinală, astfel că şansele ei de reuşită sunt foarte mari şi va putea să încânte din nou publicul cu alte melodii originale.

9 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod